palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

Tegyél ki magadért! Újságíró pályázat

Tegyél ki magadért! Kipróbálnád magad újságíróként? A Női Portál – a Nők birodalma 5. születésnapja alkalmából újságíró pályázatot indít. Van véleményed, és nem félsz leírni?

Tudsz egy jó storyt, amit vétek lenne magadban tartani? Referenciára van szükséged? Minden vágyad, hogy megjelenjen az írásod?.. és nem utolsó sorban, szeretnél értékes ajándékokat nyerni? Akkor ez a Te lehetőséged! Élj vele, és használd ki!

Várjuk mindazon írói vénával megáldott tehetségek pályázatát, akik érzik magukban a lelkesedést, hogy megmérettessenek az ország legjobb újságíróival!

Téma kategóriája: Szex, szerelem

női portál pályázat

Ragadd és közelítsd meg a témát más oldalról. Légy kreatív, szókimondó. Ne fogd vissza magad!

A jelentkezés alsó korhatára: 18 év

A pályázatokat a következő a marketing@noiportal.hu e-mail címre várjuk. A tárgyban tüntesd fel a nevedet, és a cikk címét.

Karakter: max. 5000 karakter

FELHÍVÁS! A közönséges stílus automatikusan a pályázatból való kizárással jár.

Nyeremények: Az első három helyezett cikkét 3 egymást követő héten, főoldali megjelenéssel tesszük közzé a Női Portál oldalán.

Továbbá:

  1. helyezett: 2 db bécsi retúrjegy az Orangeways jóvoltából, 10 alkalmas Pilates bérlet a Pilates műhely felajánlásával, Gerő Anna 1 napos sminkoktatás, Magenta ajándékcsomag a Vedd Magadra online magazin felajánlásával
  2. helyezett: 2 db pozsonyi retúrjegy az Orangeways jóvoltából, 3 alkalmas Pilates bérlet a Pilates műhely felajánlásával
  3. helyezett: 1 db pozsonyi retúrjegy az Orangeways jóvoltából, 3 alkalmas Pilates bérlet a Pilates műhely felajánlásával

A játék időtartama: 2011. március 1. – április 1.

Tegyél ki magadért, hogy aztán mi is kitehessünk érted!

További részletek: noiportal.hu

Ez is érdekelhet: Női Portál – Dajer Magazin