palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

Pályázat Kávé és grafika elvitelre!

kalicka_bistro_pályázatA Kalicka Bistro pesti kávézó grafikai pályázatot hirdet bögréinek díszítésére. A nyertes grafika a cég kávéspoharaira kerül majd rá, amiket a tavasszal bevezetésre kerülő új, „coffee to go” szolgáltatásukban is használni fognak.

A grafikai pályázatra 2011. március 8-ig várják a terveket, a pályaművekre a kávézó Facebook oldalán lehet szavazni.

A szeptemberben megnyílt VII. kerületi Kalicka Bistro egy egyedi hangulatú, otthonos kávézó, amely az „underground” stílust kedvelők és a kicsit elegánsabb közegre vágyók igényeit egyaránt kielégíti. A kávézó széles italválaszték mellett kiváló bisztróételekkel várja vendégeit, az édesszájúakat pedig méretes muffinok és házi recept alapján készült utánozhatatlan sajttorta csábítja.

A Kalicka Bistro azonban nemcsak egy kávézó, hiszen célja az is, hogy teret adjon az érdeklődőknek, művészeknek a kibontakozásra a kultúra számos területén. Változatos zenei programok mellett a Kalicka helyszínt és lehetőséget biztosít kiállításoknak, illetve a közeljövőben filmklubot, felolvasóesteket és kisebb színielőadásokat is tervez.

A bisztró ezúttal grafikai pályázatot hirdet bögréinek grafikai tervezésére. A kávézó ezzel az egyedi kezdeményezéssel is a fiatal magyar művészek számára kíván lehetőséget adni a bemutatkozásra.

A pályázat feltételei:

A terveket 2011.március 8-ig várják az info@kalicka.hu e-mail címen. A legjobb pályaműveket a kávézó folyamatosan közzéteszi saját Facebook oldalán, illetve a www.kalicka.hu honlapon is meg lehet őket tekinteni. A tervekre a kávézó Facebook oldalán lehet szavazni március 11-ig, az öt legtöbb szavazatot gyűjtő alkotásból a Kalicka Bistro vezetősége választja ki a nyertes grafikát. Az eredményhirdetésre március 14-én kerül sor, a nyertesek díjaikat március 16-án, egy fogadás keretein belül a kávézóban, személyesen vehetik át.

A nyertesek díjazása:

  1. 1. helyezett: iPod shuffle + a Kalicka Bistro 2 évre szóló, 20% kedvezményre jogosító kuponja (érvényes: 2013. március 14-ig)
  2. 2. helyezett: a Kalicka Bistro 2 évre szóló, 20% kedvezményre jogosító kuponja (érvényes: 2013. március 14-ig)
  3. 3. helyezett: a Kalicka Bistro 1 évre szóló, 20% kedvezményre jogosító kuponja (érvényes: 2012. március 14-ig)

A pályaműveket a kávézó kiállítja, amelyeket három héten keresztül lehet majd megtekinteni a Rottenbiller utca 32. alatt. A nyertes pályamű a Kalicka „take away” poharain lesz majd látható, ezzel népszerűsítve a győztes alkotót is.