palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

A Tehetséged nem csak a tiéd! Steps Ahead program Vol. 2.

roots&roots pályázatA Steps Ahead program, képzést biztosít a fiatal táncosoknak, médiásoknak, zenészeknek és művészeknek, hogy professzionális workshop vezetőkké váljanak. A fő hangsúly a tanítási és önismereti tudás elmélyítésén van. Fontos része a programnak továbbá az üzleti, marketing és vezetési képességek elsajátításán van, hogy mindenki a lehető legjobban menedzselje magát a munka világában.

Összesen 10 résztvevő kap lehetőséget a programban való részvételre!

Jelentkezési határidő: 2014. január 24.

A képzés ideje:

  • 2014. február 14-16.
  • 2014. február 21-23.
  • 2014. február 28-március 2.
  • + 2 nap gyakorlat

Jelentkezni és bővebb információt kérni az:

info@tehetsegek.hu
emailcímen tudsz
(önéletrajzod és rövid motivációs leveled elküldésével)

Célok:
A résztvevők olyan tudással és készségekkel való felruházása, amivel várhatóan sikeresen tudnak kilépni a munkaerő piacra, miközben olyan innovatív technikát mutatnak fel, amivel sikeresen tudják a művészet eszközén keresztül a hátrányos helyzetű fiatalok kreatív, szociális, önismereti készségeinek fejlődését illetve az adott művészeti ágról való ismeretbővítést megtámogatni.
A tevékenység szellemiségét a művészeten keresztül való fejlesztés, a közösségnek való „visszaadás”, és a piacképes tudás vezeti.

A program végső célja a tréning után egy olyan művészeti projekt létrehozása, melyen keresztül a résztvevők képesek más fiatalok tudását és önismeretét, személyiségét fejleszteni.

Bővebben: http://www.rootsnroutes.eu/