palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

Tehetségkutató pályázat kreatív diákoknak

mome tehetségkutató pályázatTavasszal indul az Oktatásért Közalapítvány támogatásával a MOME line Design Tehetséggondozó Műhelye 11. és 12. évfolyamos középiskolások számára, ahol a fiatalok kipróbálhatják magukat a design különféle területein: grafika-animáció, média-fotó, divat-ékszer és építészet-szilikáttervezés témakörökben. Fiatal tervezők és oktatók segítenek a jelentkezőknek, hogy megismerjék az alkotómunka során használt eszközöket és a  tervezői gondolkodást.

Partnerünk a Design Tehetséggondozó Műhely szervezésében és lebonyolításában a DEMO, azaz Design és Egészség Modell. A 2007-ben, a Moholy-Nagy Művészeti Egyetem hallgatóiból alakult csapat célja a vizuális és tárgykultúra megismertetése és népszerűsítése az általános iskolás kortól az egyetemi oktatásig bezárólag az Egyetem értékrendjének és vállalt küldetésének megfelelően. Emellett arra is törekszenek, hogy a gyermekprogramokon keresztül, preventív céllal megismertessék a kicsikkel-nagyokkal az egészséges életmód előnyeit, így a tehetségondozó műhely programja és a jelentkezők kiválasztása is ebben a szellemiségben valósul majd meg.

A workshopot áprilisban és májusban szombati napokon tartjuk a MOME-n.tehetségkutató pályázat

  • minden szombaton: 2 x 3óra
  • minden workshopon: 2 WS vezető
  • a teljes tanfolyam: 5 alkalom
  • április 23 szombat: média-fotó: Varga Máté+ Turós Balázs
  • április 30. szombat: grafika-animáció :Katona Zsombori Éva+ Szabó Dorottya
  • május  7 szombat:divat-ékszer:Burján Katalin+Schmidt Adina
  • május 21szombat:építész-szilikát Huszár András+ Erdei Viktor
  • május 28 szombat: kiállítás

11. és 12. évfolyamos középiskolások jelentkezését várjuk összesen 28 férőhelyre, ebből 20 diák élvezhet majd tandíjmentességet. Őket a DEMO Tábor szakmai zsűrije fogja kiválasztani.

Jelentkezés: Ha szeretnél pályázni, küldj e-mailben névvel és elérhetőségekkel (cím, telefonszám) egy fél oldalas fogalmazást, arról hogy miért szeretnél részt venni a műhelymunkában, illetve 5 db fotót eddigi munkáidról.

Jelentkezési határidő: 2011. március 31. éjfél
Email: demotabor@gmail.com.

A tárgyba írd bele: DTP Pályázat.
Info: +36 30 664 08 99 / +36 20 577 60 61

Forrás: http://momeline.hu/