palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

Téli didergés ellen rajzpályázat

A Columbia Sportswear rajzpályázatot hirdet gyerekeknek, felnőtteknek egyaránt. A rajz születhet kézzel, céges értekezlet közben, netán számítógép és egér segítségével. Egyetlen megkötés van csupán, a téma, ami nem is lehetne aktuálisabb: a tél.

 

A skicceket, irodai jegyzettömbökre firkált alkotásokat, gyerekrajzokat vagy akár kidolgozott számítógépes munkákat a Columbia facebook oldalára (http://www.facebook.com/Dockyard?sk=app_229164620482129) kell felölteni. Egy alkotó csak egy művel jelentkezhet. A felöltött képekre a facebook oldalon lehet szavazni, az öt legtöbb szavazatot kapott rajz közül a zsűri választja ki a legjobbat. A fődíj 1 db Columbia Omni Heat, speciális hőálló technológiával ellátott kabát. A technológia a hőmegtartásra fókuszál, azaz segíti viselőjét a test által termelt meleg megőrzésében és a hőveszteség minimalizálásában. Hogy a szavazók se maradjanak ki a jóból, közöttük 3 db Columbia sapkát sorsolnak ki.

Határidő: 2011. december 16, 14 óra.

A Columbia Sportswear Company 1938-ban, Portland városában alakult, s a szabadtéri ruházati és lábbeli kategóriában, a világ egyik vezető tervező, beszerző, értékesítő és forgalmazó cégévé vált. A Columbia, az egyik legnagyobb outdoor termékeket gyártó vállalat az Egyesült Államokban, ahol a síruházati termékek meghatározó márkájává nőtte ki magát, majd minőségi, teljesítményorientált és funkcionális termékei által nemzetközi hírnévre tett szert. A társaság olyan márkákat képvisel, mint a Columbia Sportswear, a Montrail, a Mountain Hardwear, a Pacific Trail és a Sorel. További információkért, kérjük tekintse meg a vállalat honlapját: www.columbia.com.