palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

Térbútorok kerékpáros (csomagos) turisták számára ötletpályázat

Az ötletpályázat célja, egy olyan térbútor rendszer ötletének műszaki fejlesztése, amelyet elsősorban kerékpáros turisták (csomagos turisták) használhatnak. A funkciók célja nem a táborozás, hanem a kerékpáros turisták kiszolgálása, maximum 1-1,5 órás időtartamra -, települési területeken felállítható (parkokban, tereken, önkormányzati épületek előtt, strandokon, állomásokon, pályaudvarokon, szállodák, éttermek, turisztikailag érdekes és értékes (látogató)helyeken vagy azok előtt).

A pályázók köre
Az ötletpályázatban részt vehet minden olyan felsőoktatási hallgató, aki az ötletpályázat tárgyához tartozó térbútor dizájn, városépítészeti, tájépítészeti, formatervezési, építészi tervezését tanulta vagy tanulja, MSC vagy BSC vagy doktori képzésben részt vesz. Emellett a pályázatban részt vehetnek a felsorolt szakok társtudományi szakos hallgatói is és olyan friss – az előzőekben felsorolt – diplomával rendelkezők is, akik diplomájukat 2010 után kapták meg vagy legkorábban ekkor megszerzett abszolutóriummal rendelkezik (ezt a benyújtáskor egy egyszerű másolattal igazolni kell!)
A pályaművet egyénileg és maximum 3 fős csapatokban lehet benyújtani.

térpályázat
A pályázaton való részvétel feltétele a regisztráció a simon.zoltan@vasitit.hu e-mail címen.

A pályaműveket 2015. február 23. délután 4-ig kell postára adni (CD és a pályázat mellékletében található, kitöltött, aláírt űrlapok) ÉS elküldenie a simon.zoltan@vasitit.hu e-mail címre (nagyméretű mellékletet tartalmazó fájl esetén, az e-mailen egyeztetett megoldással).

A pályaművek díjazása
A pályaművek közül a bírálóbizottság a legjobb, megvalósításra leginkább alkalmas pályaművet jelöl meg győztesként. A pályaműveket (poszterek) az értékelést követően, Budapesten a Tudományos Ismeretterjesztő Társulat székházában (VIII. ker. Bródy Sándor utca) a meghívottak és a pályázatban résztvevőknek bemutatjuk. A bemutató pontos időpontjáról minden érintettet írásban értesítünk.

Letölthető dokumentum

térbútor ötletpályázat kerékpáros turisták számára

Az ötletek díjazására és a felhasználási jogok megvételére az alábbi nyeremény áll rendelkezésre:
Egy wellness hétvége a négycsillagos, szombathelyi Park Hotel Pelikánban (péntek – vasárnap) – egyéni pályázó esetén + 1 fővel. Emellett a nyertes ingyen részt vehet a 2015-ös Savaria Urbanisztikai Nyári Egyetem és Tervező Tábor rendezvényein.
A díjazott pályamű a kiíró tulajdonába kerül, azt további ellenszolgáltatás nélkül, részben vagy egészben felhasználhatja, a szerzői jogi előírások betartásával. Beküldött pályaművet nem küldünk vissza.