palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

Teret adunk a sportnak – Sportegyesületek, szabadidősport és sport rekreációs tevékenység támogatása

A pályázat célja: Támogatásban részesíteni és ezzel hosszú távon otthont adni a PP Center Üzleti Központ területén sportegyesületeknek és szabadidősport tevékenységet szervező társaságoknak, hogy széles körben igénybe vehető testedzési lehetőséget biztosítsanak sportolni vágyók, illetve a környéken lakók és dolgozók számára.

 

Pályázható kategóriák:

 • A. Sportlétesítmény, edzőterem, edzés, sporttábor, szakkör vagy tanfolyam (pl. jóga, sakk, bridzs stb.) működtetése
 • B. Szabadidős sportesemények, rendezvények szervezése

Pályázók köre:

 • Sportegyesületek és nonprofit szervezetek
 • Gazdasági társaságok
 • Magánszemélyek

Beadás:2013. április 01-től folyamatos

A PP Center Facebook oldalán a „Teret adunk a sportnak – Pályázat” menüpontban a Pályamű Beküldése gomb megnyomásával pályázzon a projekttel, és toborozzon érdeklődőket, valamint küldje el e-mailben a részletes projekttervet a facebook@ppcenter.hu címre.

 Pályázat fordulói:

 1. Forduló: A projekteket a PP Center Üzleti Központ Facebook oldalán a Pályázatok/Teret adunk a sportnak – Pályázat / Pályamű beküldése menüpontban lehet nevezni 2013. április 1. után. A pályamű beküldésénél található űrlapon a pályázók leírják a projektjüket és megjelölik, hogy hány érdeklődő kell a projekt elindításához (minimum 40 érdeklődő). Ha a Facebook-os „közvélemény kutatáson” össze tudnak gyűjteni annyi Like/Tetszik szavazatot a közösség tagjaitól, ahány érdeklődő szükséges a projektjükhöz, akkor bejutnak a második fordulóba.
 2. Forduló: A második fordulóban a pályázóknak részletes projekt tervet kell küldeniük a facebook@ppcenter.hu címre. A tervek tanulmányozása után szakmai zsűri dönti el, hogy melyik projekt kap támogatást. (Vagyis nem mindegyik a második fordulóba jutott pályázó nyer támogatást.)

Támogatás:

A támogatott projektekhez a PP Center Ingatlan Kft. akár 100%-os bérleti díj kedvezménnyel biztosítja a megvalósításhoz szükséges ingatlant a PP Center Üzleti Központban kiadó helyiségek közül:

A pályázaton elnyerhető támogatás:

 • 50-100 %-ig terjedő bérleti díj kedvezmény legalább egy hónapra, legfeljebb hat hónapra

vagy

 • 30-70%-ig terjedő bérleti díj kedvezmény legalább hat hónapra, legfeljebb 3 évre.

A támogatás mértékét a szakmai zsűri állapítja meg a következő szempontok alapján:

Szempontok:

 • Kedvező elbírálást jelent, ha a projekt emberek minél nagyobb csoportját mozgatja meg, és lehetőséget nyújt amatőrök számára is a fizikai vagy szellemi sportra.
 • A projekt terv és a szükséges érdeklődők becsült számának realitása
 • A PP Center Üzleti Központ hírnevét, látogatottságát javító, a közösséget építő projektek
 • A projekt a támogatott időszak után támogatás nélkül tovább működik

Elbírálás: 2013. május 01-től folyamatos