palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

Teret adunk az innovációnak pályázat

ppcenter pályázatInnovációs projektek, szabadalmak és kutatás fejlesztés támogatása.

Pályázatok beadása: folyamatos

A pályázat kiírója, bonyolítója és elbírálója: PP Center Üzleti Központ

A pályázat célja: Teret adunk az innovációs törekvéseknek és a magyar szabadalmak létrejöttének a tudományos kutatás és egyéb fejlesztések támogatásával.

Pályázók köre:

 • kis-, közepes- és nagyvállalatok
 • nonprofit szervezetek
 • oktatási intézmények
 • kutatóintézetek
 • magánszemélyek

Pályázható kategóriák:

A. Rövid távú projekt (1-6 hónap)
Rövid távú fejlesztési, kísérleti és kutatási projektek lebonyolításának támogatása a PP Center Üzleti Központban

B. Hosszú távú projekt (6 hónap – 3 év)
Hosszú távú fejlesztési projektek, szabadalmak, komplex innovációs beruházások, innovációs- és technológiai parkok, valamint fejlesztési központok működésének támogatása a PP Center Üzleti Központban

A pályázaton elnyerhető támogatás kategóriánként:

 • 50-100%-ig terjedő bérleti díj kedvezmény legalább egy hónapra, legfeljebb hat hónapra, vagy
 • 30-70%-ig terjedő bérleti díj kedvezmény legalább hat hónapra, legfeljebb 3 évre.

A támogatás mértékét és hosszát a szakmai zsűri állapítja meg a következő szempontok alapján:

Szempontok:

 • A kutatási projekt célja, várható eredményei
 • A kutatás rövid és hosszú távú hatása, tudományos relevanciája, ajánlás
 • A PP Center Üzleti Központ hírnevét vagy az épületek állagát javítja
 • A projekt a támogatott időszak után támogatás nélkül tovább működik

Pályamű beadása:

Beadás: folyamatos

PP Center Facebook oldalán a „Teret adunk az innovációnak – Pályázat” menüpontban a Pályamű Beküldése gomb megnyomásával pályázzon a projekttel, szerezzen eszmei támogatókat a Facebookon (Like/Tetszik szavazatok), és küldje el e-mailben a projekt részleteit a facebook@ppcenter.hu címre.

1.

1. Nevezzen a pályázatra a PP Center Üzleti Központ Facebook oldalán a Pályázatok / Teret adunk az innovációnak – Pályázat / Pályamű beküldése menüpontban található űrlap kitöltésével.

Itt írja le a kutatás vagy fejlesztés összefoglalóját és fő célkitűzéseit alapműveltséggel rendelkező laikusok számára (Max. 1500 karakter), és esetleg töltsön föl fényképeket. A pályamű beküldése után győzze meg az ismerőseit és a közösséget a Facebook-on a projekt által megjelölt közérthető célok fontosságáról, és szerezzen minimum 40 Like/Tetszik szavazatot a projektjéhez.

2. a

Írja le emailben a facebook@ppcenter.hu címre, hogy pontosan melyik területet, mennyi ideig használná a PP Centerben. (A helyszínen vagy weboldalunkon bármikor megtekintheti a kiadó ingatlanokat. Kérem forduljon hozzánk bizalommal!)

2. b

Küldje el a kutatás vagy fejlesztés összefoglalóját a témában jártas szakember számára a a facebook@ppcenter.hu címre (Max. 6000 Karakter) Mi a kutatás alapkérdése? / Milyen területen valósulna meg a fejlesztés vagy szabadalom? Mi a megválaszolni vagy megoldani kívánt probléma? Mi a kiinduló hipotézis? Milyen kérdésekre adhatnak választ a kísérletek és milyen társadalmi hasznosíthatóságnak teremtik meg a tudományos alapját? / Mi a szabadalom jelentősége a társadalom illetve ipar vagy gazdaság szempontjából?

2. c

Csatolja az adott kutatási területen elismert szakember ajánlását, amennyiben rendelkezik ilyen ajánlással (nem kötelező).

Elbírálás:  folyamatos

A PP Center Ingatlan Kft. fenntartja a jogot, hogy a pályázati kiírást megváltoztassa, vagy a pályázatot eredménytelennek nyilvánítsa. A szakmai zsűri döntéseit nem köteles megindokolni a pályázóknak.

PP Center Üzleti Központ
Teret adunk törekvéseinek

Kérdéseivel forduljon hozzánk bizalommal:

E-mail: facebook@ppcenter.hu,
Tel.: +36 30 620 69 65