palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

Tervezd meg TE a Hegyalja Fesztivál idei legtutibb pólóját!

Az InkOnChest és a Hegyalja Fesztivál nyilvános pályázatot ír ki a 2013-as fesztiválpólók grafikájának megtervezésére 2013. Május 21. és 2013. Június 9. között. A nyertes pályamű alapján egyedi Hegyalja-Inkonchest, 2013-as kollekció készül, melyet az Inkonchest webáruházában, illetve a helyszínen lehet majd megvásárolni.

 

 

A honlapra feltöltött pályamunkákra regisztrált felhasználóink szavazhatnak. A verseny lezárultáig legtöbb szavazatot elérő pályamunka nyer.
A szavazók között pólókat sorsolunk ki facebook oldalunkon.

Pályázatok beküldési határideje: 2013. Június 9.

A honlapunkon töltheted fel saját grafikádat a következő szabályok figyelembevételével:

  • A grafikában használhatod a hegyalja logót, de nem kötelező, és kis mértékben lehet változtathatni is rajta, illetve megváltoztathatod a logo színeit.
  • A grafika minőségének kielégítőnek kell lennie a megvalósításhoz. A pólóra kerülő méretben legalább 200 DPI felbontás kötelező.
  • A grafika nem tartalmazhat semmilyen, mások számára sértő, vagy jogvédett elemet.
  • Minden egyéb tekintetben teljesen szabad kezet kapnak az alkotók.

A feltöltéshez szükséges segéd fileokat illetve a logot megtalálod a feltöltő oldalon.

A győztes jutalma 2 Hegyalja Fesztivál Hetijegy, 2 póló a nyertes grafikával, 2 hegyalja táska és egy 10.000 Ft. értékű kupon, melyet a nyertes levásárolhat webshopunkban.

Hogy ösztönözzünk a próbálkozásra, minden pályázó, aki eléri a 30 szavazatot kap egy ingyen Hegyalja hátizsákot, melyet postán küldünk ki.

Bővebb információkat találsz a weboldalunkon: http://www.inkonchest.hu/hegyalja-verseny