palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

Tervezz a parkba VALAMIT!

Az Eötvös Parkot majd mi felújítjuk, a Te dolgod, hogy tervezz oda VALAMIT. Legyél Te, akinek az elképzelése megvalósul! Ha nem múltál még el 33, vagy fiatalabb vagy, vigyél életet a térre, tervezz egy olyan VALAMIT, ami fiatalok számára használható, jópofa és Te is szívesen töltenéd ott a szabadidődet. Győr Megyei Jogú Város Önkormányzata nyilvános ötletpályázatot hirdet köztéri VALAMI megtervezésére, amely a megújuló Eötvös Parkban kap helyet.

A pályázat célja, tárgya, anyaga:
Legyél harminchárom vagy annál fiatalabb és mutasd meg mi az a VALAMI, ami szerinted élettel tölti meg a parkot.
A VALAMI megvalósításához felhasznált anyagra vonatkozóan megkötés nincs, a tervezés során azonban figyelembe kell venned, hogy a választott anyag tartós, kültéri felállításra alkalmas legyen.

Hol lesz a VALAMI?
Győr, Eötvös Park tervezett központi tere. A VALAMI szabadon elhelyezhető és akár több darabból is állhat.

Pályázat feltételei:
Legyél 33 évnél fiatalabb.
Pályázni szabadon választott technológiával készített tervvel lehet, ugyanakkor elvárás, hogy a tervezett műalkotás egyértelműen beazonosítható legyen (makett, fotómontázs, méretarányos rajz, műszaki terv).

Győr Megyei Jogú Város Önkormányzata fenntartja magának a jogot, hogy egyik pályázati témát se fogadja be, vagy a javaslat továbbfejlesztett/átdolgozott változatát valósítja meg. Amennyiben a pályázó konkrét témajavaslata valósul meg, úgy ő nettó 200.000 Ft díjazásban részesül. Az azonos vagy hasonló témában érkező, ám elnevezésben eltérő javaslatok közül – megvalósítás esetén – a korábban beérkező pályázat beküldője részesül díjazásban. A pályázónak csatolni kell a pályázathoz egy nyilatkozatot, amelyben vállalja, hogy a szerzői jogáról térítésmentesen lemond az önkormányzat részére, hogy az önkormányzat azt szabadon felhasználhassa/átdolgozhassa stb.

A pályázatokat 2020. július 17. (péntek) 13:00 óráig adhatjátok le, e-mailen (stolcz.zsaklin@gyor-ph.hu), vagy személyesen a Városháza első emeletén, ahol keressétek Stolcz Zsaklint. A lezárt borítékon, illetve az e-mail témájaként használjátok a következő jelszót: VALAMI, és adjatok meg egy elérhetőséget, ahol a nyertest értesíteni tudjuk.

Tervezz a parkba VALAMIT!