palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

Augusztustól elérhető a népi építészeti pályázat szakmai előkészítésre és épületfelújításra című pályázat

Augusztustól elérhető a népi építészeti pályázat szakmai előkészítésre és épületfelújításra című pályázat.  A Népi Építészeti Program a műemléki értéket képviselő, védelem alatt álló, épített örökség egyedi elemeinek veszélyelhárításához, megóvásához, részleges vagy teljes helyreállításához biztosít forrást. Az odaítélhető vissza nem terítendő támogatás összege kérelmenként minimum 500 ezer – maximum 20 millió Ft.

A Teleki László Alapítvány a Népi Építészeti Program keretén belül 2020 július 31-én a korábban megismert konstrukcióhoz hasonlóan ismét megnyitja a lehetőséget, támogatások igénylésére Népi Építészeti értékek megújulását támogató szakmai előkészítésre és épületfelújításra. A részleteket tartalmazó Tájékoztató 2020. július 31-én 8:00-kor jelenik meg, melyben bővebb információt találnak a kiírásról.

A Népi Építészeti Program a műemléki értéket képviselő, védelem alatt álló, épített örökség egyedi elemeinek veszélyelhárításához, megóvásához, részleges vagy teljes helyreállításához biztosít forrást.

Az odaítélhető vissza nem terítendő támogatás összege kérelmenként minimum 500 ezer – maximum 20 millió Ft.

A támogatás mértéke természetes személyek és önkormányzatok (ideértve a kisebbségi önkormányzatokat is) esetén a tevékenység megvalósítása során felmerülő összköltség legfeljebb 80%-a, egyéb esetben legfeljebb 50%-a.
A Támogatási Kérelmek elbírálását a Miniszterelnökséget vezető miniszter által felkért Bíráló Bizottság végzi. A döntés meghozatalát követően a Megvalósító írásban értesíti a döntésről a Kérelmezőt.

Pályázzon velünk!
Pályázatírás

A támogatási kérelmeket a hamarosan megjelenő Támogatási felhívás közzétételét követő 45 napon belül kell benyújtani a Teleki László Alapítvány által üzemeltetett online felületen: www.telekialapitvany.hu/nepi-epiteszeti-program/

Pályázat

Népi építészeti értékek megújulását támogató szakmai előkészítésre és épületfelújításra igényelhető támogatás pályázat

 

További információ a kapcsolat@nepiprogram.hu e-mail címen kérhető.