palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

TERVEZZ NEKÜNK ARCULATOT!-honlaptervezés pályázat

pszichodiak_palyazatA Pszichodiák Alapítvány pályázatot hirdet a tizennegyedik Pszinapszis – Budapesti Pszichológiai Napok (2010. április) arculatának és honlapjának megtervezésére.
A Pszinapszis egy 4000 fős látogatottságú, kizárólag önkéntes diákok által szervezett országos rendezvény, melynek célja pszichológiai ismeretek népszerűsítése és egy alternatív szabadidős program nyújtása a szakmabeli és az érdeklő laikus közönség számára.

Pályázatot nyújthatnak be: magánszemélyek, magánszemélyek csoportjai, társadalmi szervezetek, alapítványok.

Leadási határidő: a postára adás határideje 2009. november 20. 24:00

Pályázat benyújtásának módja: a pályamunkákat CD-n rögzítve kérjük eljuttatni az alábbi címre: Pszichodiák Alapítvány, 1064 Budapest, Izabella utca 46. Kérjük mellékelni a kitöltött és aláírt adatlapot is! A borítékon szerepeljen: „Pszinapszis Arculat 2010”.

Elnyerhető támogatás mértéke: 60.000 Ft vissza nem térítendő támogatás, melyet a nyertes részére 2 egyenlő részletben folyósít az Alapítvány (1. részletet a döntést követően, 2. részletet a rendezvényt követően).

Az első három helyezettet a Pszinapszis mindhárom napjára szóló 2 db VIP jeggyel jutalmazzuk.

Amennyiben a pályázat nyertese társadalmi szervezet vagy alapítvány, úgy részükre a rendezvény civil szervezeteket bemutató helyiségében bemutatkozási lehetőséget biztosítunk.

A nyertes pályamű elkészítője számára rendezvényünk látogatottsága és ismertsége révén kiemelkedő megjelenési lehetőséget biztosítunk. A készítő logoja vagy neve természetesen megjelenik plakátjainkon, illetve a honlapon.
Emellett ha hallgató vagy, és gyakorlati helyre van szükséged (ilyen témában), munkádról, mint gyakorlatról igazolást adunk.

Légy kreatív, és ezt mutasd meg a világnak is – rajtunk keresztül!!

Pályázati kapcsolattartók:

Borbély Zsuzska – borbely.zsuzska@gmail.com és

Bognár Dávid – bognar.g.david@gmail.com

A Pszinapszisról a www.pszinapszis.hu, az alapítványról a www.pszichodiak.hu oldalon tájékozódhatsz.

Részletes információk letölthetőek itt:

Pályázati kiírás

palyazati adatlap