palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

Tervezz pólókat, pólómintákat, pulóvereket! Designer pályázat

A Koronavírus okozta helyzet sok tehetséges embert otthonmaradásra kényszerített, ezért mi nekik is szeretnénk egy lehetőséget adni arra, hogy lekössék kreatív energiáikat. Tervezd meg az új téli, vagy jövő nyári Thomas Breitling Sport kollekció pólóit, pólómintáit, pulóvereit!

Rajzold meg elképzelésedet és küldd el nekünk, a legjobb darabokat bemutatjuk Facebook oldalunkon, Instagramon és a szakmai zsűrink által kiválasztott koncepciót megvalósítjuk!

FŐNYEREMÉNY: 500.000 Ft
Leadási határidő: 2020. 06. 01. 12:00

A jelentkezés feltételei:

  • legyél minimum 18 éves
  • töltsd ki az online jelentkezési adatlapot,
  • fogadd el az Adatvédelmi tájékoztatót és a Pályázati Feltételeket
  • a pályázathoz minimum 1, maximum 3 db pályaművet kérünk a jelentkezési űrlapon feltölteni JPG vagy PNG formátumban ( a file-ok egyenként maximum 4MB nagyságúak lehetnek)

A Thomas Breitling Fashion
A Thomas Breitling márka a férfiasságot kívánja hangsúlyozni a maga laza és egyben elegáns stílusában. A szlogenünk “Be a real Man!” is erre utal. A márka nagyköveteként nem véletlenül esett a választás Árpa Attilára és Sasvári Sándorra, ugyanis a maguk stílusával, külső megjelenésükkel, jellemükkel kiválóan tudják képviselni a Thomas Breitling márkanevet.

A márka elsősorban a 30-50 éves kor közötti férfiakat kívánja megcélozni. Divattervezőnk ezeket a szempontokat maximálisan figyelembe véve alkotja a ruhákat, bátran játszva az élénk színekkel, minőségi anyagokkal, szabásokkal és széles méretválasztékkal. A Thomas Breitling számára fontos az vásárlói elégedettség, éppen ezért nagy hangsúlyt fektet a minőségi anyagokra.

A pályázat menete

A fő márka külső jellegzetességeit nagy szabadsággal lehet alkalmazni vagy negligálni, mert a Thomas Breitling Sport a fő márka egy albrandje lesz.

A pályázathoz a logó két verzióját ITT és ITT tudod letölteni. 2020. június 1. 12 óráig töltsd ki a weboldalon található jelentkezési űrlapot és töltsd fel a legalább egy, legfeljebb három ruhatervet, grafikát, pólómintát! Engedd szabadon a fantáziádat, de azért próbálj meg a Breitling szín-, és formavilágát felidéző koncepciókat kitalálni!

Fontos tudnod, hogy a pályázók kizárólag saját, eredeti alkotásaikkal pályázhatnak, amit korábban még sehol sem publikáltak.

Pályázati feltételek

A pályázatok leadási határideje: 2020. június 1. 12:00

A határidő után beérkezett pályamunkákat nem áll módunkban elfogadni.

DÍJAK

A nyertes, megvalósításra választott pályázó művének díjazása 500.000 Ft (ötszázezer forint). A díjösszeg rendelkezésre bocsátását megelőzően a pályázat kiírója szerződést köt a díjazottal.Amennyiben a szerződés megkötése a pályázó miatt meghiúsul, úgy a pályázó nem jogosult a díj átvételére. A közönségdíj nem jár honoráriummal, de fenntartjuk a jogot arra, hogy a nagyon színvonalas, közönségdíjas pályamű alkotója vásárlási utalványt kapjon.

Tervezz pólókat, pólómintákat, pulóvereket! Designer pályázat