palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

Tervezz, rajzolj, alkoss újat! A MÁV-START arculatpályázata

mav logoÖtletpályázat útján frissítené a megújuló állomások belső tereinek arculatát a MÁV-START. A személyszállító vasúttársaság szeptember 7-ig várja a kreatív pályázók egyedi, dinamikus és fiatalos ötleteit a vasútállomási utasterek korszerűsítésére.

A pályázat célja: A nagyobb forgalmú állomásokon működő, MÁV-START Zrt. utascentrum ügyféltereinek belsőépítészeti arculati koncepciójának kialakítása. Az ötletpályázat célja, hogy a nyertes pályamű alapján összeállításra kerülhessen egy olyan, a jövőben országos szinten egyre több helyszínen kialakításra kerülő MÁV-START Utascentrumokra vonatkozó arculati kézikönyv,
amely egy funkcionálisan jól működő, újszerű, esztétikus és egységes kialakítást tesz lehetővé. Ezzel a MÁV-START Zrt. egyértelmű célja, hogy az utóbbi években fejlesztésre erült és a közeljövőben fejlesztésre kerülő vasúti vonalak és vonalszakaszok állomásépületeiben nyújtott ügyfélközpontú szolgáltatás épített környezetét mind az utasok, mind pedig az ott dolgozó személyzet számára kényelmessé és a korábban kialakításra került asonló funkciójú helyiségeknél magasabb színvonalúvá tegye.

A pályázat eljárás formája: ötletpályázat

A pályázat jellege:

  • nyílt, abban a tekintetben, hogy bárki részt vehet, aki a pályázati feltételeknek megfelel
  • titkos, a pályaművek bírálatának szempontjából

A pályaművek díjazása
A pályaművek díjazására szánt összeg: (nettó) 1 000 000,- Ft
A díj legnagyobb összege: 700 000 Ft
A díj legkisebb összege: 100 000 Ft

Letölthető dokumentum

MAVStart_otletpalyazat_felhivas_0

A pályázatok beérkezésének határideje: 2016. szeptember 7. 14.00 óra

Az ötletpályázathoz tartozó dokumentumokat a ribai.barbara@mav-szk.hu e-mail címen is lehet igényelni, a vasúttársaság kérésre azokat elektronikus úton is megküldi.

Részletes pályázati kiírás: Tervezz, rajzolj, alkoss újat! A MÁV-START arculatpályázata