palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

THORLAB hallgatói ösztöndíj

A THORLAB Kft. támogatásával ösztöndíj elnyerésére van lehetőség orvostechnikai kutatási-fejlesztési területen. Az ösztöndíjat elnyerő hallgatók innovatív elektronikai és mechatronikai konstrukciók kutatása ill. analizálása terén kiemelkedő eredmények felmutatására képesek. Főleg olyan hallgatók pályázzanak, akik mikrokontroller és/vagy FPGA alapú elektronikák fejlesztésében, programozásában és esetleg orvostechnikai kutatások területén rendelkeznek referenciákkal. A pályázók legfontosabb kiválasztási kritériuma a kreatív, innovatív elektrotechnikai vagy szoftver eredmények bemutatása angol nyelven.

Az ösztöndíj időtartama 2013. január 1-től 2013. december 31-ig tart.

Összege a pályázattól és a hallgató prezentációjától függően havi 50 ezer és 250 ezer forint között kerül megítélésre.
Pályázni egy, a fentiekkel összecsengő innovatív eredmény bemutatásával, motivációs levéllel és bemutatkozó levéllel (CV) lehet.

A pályázatokat a thorlab@freemail.hu e-mail címre kérjük elküldeni az első fordulóban legkésőbb 2012. december 31-ig, a második forduló határideje: 2013. március 31., a harmadik forduló határideje: 2013. június 30., a negyedik forduló határideje: 2013. szeptember 30. 

Különösen innovatív feladattal lehet pályázni a két időszak között is!!!

A pályázat értékelése: szakmai bizottság javaslatára az Alapítvány kuratóriuma dönt, melyről a pályázók írásban értesítést kapnak.

Forrás: http://www.proprogressio.hu