palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

Tiéd a vár fotópályázat

Tölts fel egy általad készített képet, amin a Szerencsi Vár és TE is szerepelsz, és ha te nyersz akkor eltölthetsz 2 éjszakát teljes ellátással a szerencsi vár szálloda részében.

A G-art Média Kft. fotópályázatot hirdetett, melyre 2012.12.20 -ig várják a képeket és a szavazatokat!

Eredményhirdetés: 2012.12.24-én

Pályázati feltételek:

  1. A pályázó kijelenti, hogy rendelkezik a fotókon ábrázolt személyek nyilvános megjelentetéshez való hozzájárulásával. A pályázó tudomásul veszi továbbá, hogy amennyiben személyiségi vagy szerzői jogok vonatkozásában harmadik személynek a képekkel kapcsolatban bármilyen kifogása felmerülne, az ezzel kapcsolatos felelősséget teljes egészében vállalja.
  2. A pályázó hozzájárul, hogy a pályázatra beküldött pályaműveket a pályázat kiírói, ellenszolgáltatás nélkül felhasználhatják a pályázat népszerűsítéséhez.
  3. A pályázónak a szerkesztőség esetleges kérésére az eredeti file-t be kell tudnia mutatnia.
  4. A pályázó tudomásul veszi, hogy amennyiben a szerkesztőség tudomására kerül bármilyen szabálytalanság elkövetése, elfogadja az azonnali kizárás jogát.
  5. Ha egy-egy pályaműre irreális mértékben, ugyanarról az IP címről nagy mennyiségű szavazat érkezik, a szerkesztőség indoklás nélkül kizárhatja az érintett nevezőt a játékból.

További feltétel és feltöltés:
http://szerencsiamk.hu/hu/hirek/422-tied-a-var-fotopalyazat

You have successfully subscribed to the newsletter

There was an error while trying to send your request. Please try again.

palyazatok.org will use the information you provide on this form to be in touch with you and to provide updates and marketing.