palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

Tiéd a vár fotópályázat

Tölts fel egy általad készített képet, amin a Szerencsi Vár és TE is szerepelsz, és ha te nyersz akkor eltölthetsz 2 éjszakát teljes ellátással a szerencsi vár szálloda részében.

A G-art Média Kft. fotópályázatot hirdetett, melyre 2012.12.20 -ig várják a képeket és a szavazatokat!

Eredményhirdetés: 2012.12.24-én

Pályázati feltételek:

  1. A pályázó kijelenti, hogy rendelkezik a fotókon ábrázolt személyek nyilvános megjelentetéshez való hozzájárulásával. A pályázó tudomásul veszi továbbá, hogy amennyiben személyiségi vagy szerzői jogok vonatkozásában harmadik személynek a képekkel kapcsolatban bármilyen kifogása felmerülne, az ezzel kapcsolatos felelősséget teljes egészében vállalja.
  2. A pályázó hozzájárul, hogy a pályázatra beküldött pályaműveket a pályázat kiírói, ellenszolgáltatás nélkül felhasználhatják a pályázat népszerűsítéséhez.
  3. A pályázónak a szerkesztőség esetleges kérésére az eredeti file-t be kell tudnia mutatnia.
  4. A pályázó tudomásul veszi, hogy amennyiben a szerkesztőség tudomására kerül bármilyen szabálytalanság elkövetése, elfogadja az azonnali kizárás jogát.
  5. Ha egy-egy pályaműre irreális mértékben, ugyanarról az IP címről nagy mennyiségű szavazat érkezik, a szerkesztőség indoklás nélkül kizárhatja az érintett nevezőt a játékból.

További feltétel és feltöltés:
http://szerencsiamk.hu/hu/hirek/422-tied-a-var-fotopalyazat