palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

Unibet – a magyar játékosok egyik legmegbízhatóbb bukmékere (X)

Manapság az emberek jobban szeretnek mindent otthonról intézni a számitógépen keresztül. Épp ezért is jöttek létre már sok-sok évvel ezelőtt az online sportfogadó irodák

, köztük az Unibet is, amely már több mint 20 éve uralja a magyar piacot, az egyik legismertebb online bukméker irodának tekinthető. Komoly statisztikákkal, sok esetben HD-minőségű közvetítéssel és számtalan sporttal várja a regisztrálókat. Mivel Magyarországon a magyar fogadókra van optimalizálva ezért alternatív linkre sincs szükség a platform eléréséhez, ráadásul az oldal népszerűsége és széles felhasználói köre miatt nem is valószínű, hogy erre kényszerülne majd.

Az oldal nem hiába tarol ilyen régóta, ehhez a megfelelő biztonság is szükséges, hogy magához vonzza az ügyfeleket. Az Unibet magyar felhasználóinak sincs okuk aggodalomra, hisz a platformot hiába egy külföldi cég üzemelteti, itthon a piacon legmegbízhatóbbnak számító Máltai Szerencsejáték Hatóság engedélyének birtokában végzi tevékenységét. Ezen kívül az Unibet engedéllyel rendelkezik még számos országban is, emellett pedig külsős ügynökségek által is hitelesítve van.

Pár perc alatt már tagjai is lehetünk a sportfogadó iroda ügyfélkörének a könnyű és gyors regisztrációnak köszönhetően. Akár gépről, akár mobiltelefonról is végezhetjük a regisztrációt, mindkét esetben könnyen működik. A regisztrációra kattintva már szembe is találjuk magunkat az üdvözlő ajánlatokkal, kiemelve a sportfogadási bónuszokat, de az Unibet póker bónuszait is választhatjuk. Emellett természetesen meg kell adni az e-mail címünket, választott jelszavunkat, születési dátumunkat és nemünket a folytatáshoz. A következő oldalon beírjuk a teljes lakcímünket, a magyar telefonszámunkat, a pénznemünket, illetve egy biztonsági kérdést és egy választ, ami elfelejtett jelszó esetén lehet a segítségünkre. Utolsó lépés a felhasználási feltételeket és adatvédelmi szabályok elfogadása, ami után már kész is a regisztrációnk és kezdhetjük a szórakozást.

Azonban a fogadásokhoz és a kifizetésekhez elengedhetetlen, hogy pontosan azonosítsuk magunkat, igy fel kell töltenünk személyi igazolványunk/útlevelünk jó minőségű fotóját, valamint egy 3 hónapnál korábbi bankszámlakivonatról és egy közüzemi számláról. Ez a feltétele, hogy ne legyen gond a pénzügyi dolgokból és a személyiségünk is biztos legyen.

A pénzügyek kezelése roppant egyszerű, a fizetési lehetőségek nagyjából megegyeznek bármely más online platformhoz; használhatunk banki átutalást, Mastercard vagy éppen Visa bankkártyát, de a PayPal, Skrill, NETELLER e-pénztárcák és a Paysafe előre feltöltős kártya használata is lehetséges. A minimális befizetési összeg 3500 HUF vagy 4000 HUF kártyától függően. A befizetésnél kártya szerint különböző dolgokon kell végigmenni, de mind pár kattintással elintézhető. Fontos, hogy a kifizetés csak olyan módszerrel végezhető, ahogy a befizetést is intéztük.

Változatos promóciós ajánlatokra is számíthatunk itt, akár 100%-os üdvözlő bónuszra, de kaphatunk bónuszt a barátok meghívásáért is. A Nyerő Széria játékkal is könnyen több pénzhez juthatunk, de használhatjuk az akkumulátoros bónuszt, vagy hetente élő fogadós eseményekkel is nyerhetünk.

Utolsó sorban pedig természetesen a játékokról is szót kell ejteni; évente nagyjából 300 ezer esemény körül mozog a fogadási kínálat, amely 40-50 sport között oszlik meg. Legkiemelkedőbb játékok a kosárlabda, labdarúgás, tenisz, vagy épp az amerikai sportok, de ezek mellett számos választási lehetőség van még. A fogadási szelvények beküldése mindössze másodpercekbe telik és egyszerre akár több eseményre is lehet fogadni. Az Unibet élő közvetítést is kínál az egyik legjobb bukméker live streaming kategóriájában, ezt pedig nem csak gépen, de a telefonra letölthető applikáción keresztül is tökéletes minőségben lehet nézni.

Bármilyen kérdés vagy probléma esetén fordulhatunk az ügyfélszolgálathoz is amit elérhetünk a segítség központban a honlapon, de kereshetjük őket emailen, telefonon, leggyorsabban pedig az élő chaten kaphatunk választ.

(X)