palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

UNICEF Gyerekhang alkotói pályázat

A gyermekek jogainak világnapja alkalomból az UNICEF Magyarország alkotópályázatot hirdet 7-18 éves gyermekek számára.

A pályázók két téma közül választhatnak:

  1. „A világ, amelyben élünk”
  2. „Felnőttként ilyen világban szeretnék élni…”

Kategóriák:

  1. Kép: rajz, festmény, kollázs, grafika, vagy bármilyen más, A/4-es méretben elkészített műalkotás. Az elkészült pályázati anyag postai vagy elektronikus úton is benyújtható az UNICEF Magyarország postacímére (1077 Budapest, Wesselényi u. 16.), vagy a palyazat@unicef.hu e-mail címre.
  2. Írott szöveg: vers, novella, tárca, karcolat, interjú, vagy bármilyen más szöveges alkotás. A szöveg terjedelme legfeljebb 4000 leütés lehet. (Kézzel írt pályázat esetén maximum 2 A/4-es oldal.) Az elkészült pályamunkákat a palyazat@unicef.hu e-mail címre várjuk.
  3. Fotó: bármilyen fényképészeti technikával készült fotó, mely postai vagy elektronikus úton is benyújtható az UNICEF Magyarország postacímére, vagy a palyazat@unicef.hu e-mail címre.
  4. Videó: kisfilm, animációs kisfilm, interjú, beszéd, vagy bármilyen más, videós technikával készült alkotás, melynek időtartama legfeljebb 3 perc. Az elkészült alkotásokat a palyazat@unicef.hu e-mail címre várjuk, ha terjedelme meghaladja a feltöltési korlátot, akkor erre az e-mail címre WeTransfer, Mammutmail, vagy más, nagy fájlküldő rendszeren keresztül is fogadjuk.

A beérkezett pályázatokat kategóriánként szakmai zsűri értékeli, és a legjobb művet díjazza.

A pályázatokat három korcsoportban bírálják el: 7-10 éves, 11-14 éves és 15-18 éves. A pályázathoz 16 éven aluliak esetében csatolni kell a szülői beleegyező nyilatkozatot.

Letölthető dokumentumok:

Adatkezelési tájékoztató
Pályázati szabályzat
Szülői nyilatkozat

Egy pályázó egy témában, a témán belül több kategóriában, de kategóriánként csak egy pályamunkával nevezhet. A pályamunkák beküldésekor a pályázó tüntesse fel nevét, életkorát, telefonos és e-mail elérhetőségét.

A pályázatok beérkezési határideje: 2017. 11. 02. (csütörtök) éjfél
Eredményhirdetés: 2017. november 20.

A pályázattal kapcsolatban az alábbi e-mail címen kérhet felvilágosítást: palyazat@unicef.hu