palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

Utcazene Fesztivál

utcazene fesztiválIdén az E.R.Sz.I. Egyesület egy régi álma valósulhat meg szeptember 17-18. között, mivel megrendezi az első, de reményei szerint egy hagyományteremtő fesztivált. Az ötlet, a mára már nemzetközi szintű veszprémi fesztivál adta és a szervezők szeretnék ezt a kezdeményezést hasonló színvonaluvá fejleszteni. A rendezvény lehetőséget ad a bemutatkozásra olyan vállalkozó szellemű zenészek számára, akik egy közvetlen kapcsolatot tudnak teremteni a közönséggel minimális technikai feltételek mellett, így is népszerűsítve az élő zenét. A fellépőknek nincs stílus, hangszer és előadási kötöttség, ami még izgalmasabbá teszi a fesztivált. A város több pontján egyszerre zajlanak a fellépések, bízva abban, hogy a közönség a földre elhelyezett kalapokban is kinyilvánitja tetszését.

Olyan egyéni és csoportos zenészek, szóló énekesek jelentkezését várjuk, akik vállalják, hogy a fesztivál alatt több helyszínen is fellépnek akusztikusan. Nincs stílus- és hangszer-kötöttség és korhatár.

Mivel a rendezvény ingyenes, a fellépőknek napi egy étkezési és egy italjegyet tudunk biztosítani, valamint „kalapolási” lehetőséget.

A legjobb fellépőket egy szakmai zsűri a közönséggel karöltve még díjazza is különböző fellépési lehetőségekkel, amikről hamarosan tájékoztatást adunk.

A zenén kívül más művészeti ágakban is keresünk közreműködőket, akik az utcán tudják megvalósítani elképzeléseiket, akár a közönség bevonásával is.

Kapcsolat

E-mail:  erszi.egyesulet@yahoo.com, egyesulet.erszi@freemail.hu
Mobiltelefon: 0040 747 959 062, 0040 742 562 072
Levelezési cím: 520014 Sepsiszentgyörgy, Templom u. 21, Románia

Web: http://suf.mlap.hu/