palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

Válságkezelő pályázat vállalatoknak

develor pályázatÚj válságkezelő csomagjának térítésmentes igénybevételére hirdet pályázatot a Develor Zrt. A pályázat célja: A válságból való kilábalást, a szervezeti hatékonyság javulását, az eredmények növekedést, ezzel munkahelyek megtartását, sőt újak teremtését garantálja az a Develor által kifejlesztett forradalmian új szolgáltatás-csomag, amelyet térítésmentesen vehet igénybe a nyertes pályázó vállalat.

A pályázati felhívás hivatkozási száma: Develor/2010/01

A pályázat célja: A válságból való kilábalást, a szervezeti hatékonyság javulását, az eredmények növekedést, ezzel munkahelyek megtartását, sőt újak teremtését garantálja az a Develor által kifejlesztett forradalmian új szolgáltatás-csomag, amelyet térítésmentesen vehet igénybe a nyertes pályázó vállalat.
A Develor – felelős magyar vállalatként működve – szeretne segíteni frissen átalakított rendszerével és tudásbázisával, ezért pályázatot ír ki Magyarországon működő, nehéz gazdasági helyzetben lévő vállalatok számára, így egy olyan hazai cég számára is elérhetővé válik az átfogó szolgáltatás, amely pénzügyi helyzete és anyagi lehetőségei miatt kevésbé tud belefogni a szervezeti átalakításba, bár igen nagy szüksége lenne rá. A DÉL alkalmazása garantált hatékonyság és eredménynövekedést jelent, így hozzájárul magyar munkahelyek megtartásához vagy akár újak teremtéséhez.

A pályázat elbírálásában neves gazdasági szakemberek működnek közre. A pályázat zsűrijében helyet kapott Dr. Bőgel György, a CEU Business School professzora, Takács János, az Electrolux vezérigazgatója, a Menedzserek Országos Szövetségének elnöke, és Fluck Benedek, a Bosch vállalatcsoport HR igazgatója. A szakmai zsűri értékeli a pályázatokat, és dönt a nyertes vállalatról.

Pályázatban való részvétel feltételei: Pályázhat minden Magyarországon működő minimum 50% mértékben magyar tulajdonú vállalat, amelynek árbevétele eléri vagy meghaladja az évi 1 Mrd forintot.

A pályázatnak tartalmaznia kell:

  • A pályázóra vonatkozó hivatalos információkat, adatokat
  • A pályázónak röviden ismertetnie kell:
    • gazdasági/pénzügyi/forgalmi helyzetét,
    • érintettségét a válsággal kapcsolatban,
    • rövid és középtávú stratégiai elképzeléseit.

A pályázat formai előírásai: A pályázat beadásához szükséges formanyomtatvány a www.develor.hu oldalon érhető el. A hiánytalanul kitöltött pályázati formanyomtatvány (pályázati adatlap) és mellékletei együtt képezik a pályázati dokumentációt.

Kitöltés módja: Az adatlapot kizárólag az interneten megadott Word dokumentum kitöltésével lehet elkészíteni. Az adatlap kitöltése folyamán törekedni kell a világos, egyértelmű, tömör és pontos megfogalmazásra. Minden rovatot ki kell tölteni. A formanyomtatvány formátumát megváltoztatni nem lehet, a kitöltésre és benyújtásra vonatkozó utasításokat szigorúan be kell tartani.

Beküldés módja: kizárólag elektronikus formában a palyazat@develor.com email címre.

Pályázat beküldési határideje: 2010. május 14. péntek 14.00

Elbírálás általános szempontjai: Az elbírálás során elsősorban azt vizsgáljuk, hogy a szolgáltatás-csomag hatékonyság- és eredménynövelő hatása milyen korrelációban lehet az adott vállalat munkahely teremtésére vagy megtartására. Fontos szempont a vállalat vezetésének stratégiai gondolkodásmódja, a válságból való kitörés iránti elkötelezettsége, viszonya a munkavállalókhoz.

Az eredményről való értesítés módja: Az elbírálás után a Develor Zrt. a nyertes pályázóval támogatási szerződést köt.

Letölthető dokumentumok

További információ:
www.develor.hu
Develor Tanácsadó Zrt.
Tel: 06-1-413-7990
palyazat@develor.com

Forrás: Develor Tanácsadó Zrt.