palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

Van egy igazán mosolycsaló munkahelyi fotód?

Bizonyára neked is vannak kivételesen jól sikerült képeid különféle emlékezetes pillanatokról. Mi minden hónapban lehetőséget adunk neked, hogy nyerhess a legjobb képeiddel. Havonta újabb és újabb témában hirdetünk versenyt és díjazzuk a legjobb képeket!

Októberi témánk: keressük a legmosolygósabb munkahelyet! 🙂

A munkahelyi mosolyfegyvertár igencsak széles, ki ne tudna felidézni olyan esetet, amikor kollégáját egyetlen kedves mosollyal fegyverezte le.
Vagy „Tudod, van az a pasi a pénzügyről, aki mindig úgy vigyorog, mintha nyert volna a lottón. Tényleg nyert?”
A másik eset, amikor a szomszéd tárgyalóból áthallatszik a kolléga senkivel össze nem téveszthető kacagása, és mindenki összenéz, mintegy jelezve, hogy beazonosította az illetőt.
Ha lencsevégre kaptatok egy vicces vagy örömteli percet a munkahelyeteken, osszátok meg velünk és mosolyotokat októberben is díjazzuk!

A beküldött képek közül a Sooters Mosolybrigádja választja ki a legjobbat, a beküldő munkahelyét pedig kidekoráljuk, hogy a munkátok még könnyebb és mosolygósabb legyen!

Az első helyezett fotót beküldő munkahely nyereménye 10 darab 60×80 cm méretű fotóposzter, fotópapírra nyomtatva, üveg képkeretbe keretezve, 100.000 Ft értékben!

Hogyan nyerhetsz?

Nem kell mást tenned, mint kiválasztani egy jól sikerült képet és feltölteni azt a Sooters Facebook oldalára. Bár lájkolni lehet ezeket a képeket, ez nem befolyásolja az eredményt.
A képeknek adj címet, sőt mellékelhetsz hozzá egy rövid leírást is. Biztosan sok-sok mosolycsaló képet tudnál küldeni nekünk, de maximum 3 képpel pályázhatsz.

A képeket 2012. október 30-ig várjuk, nyertest pedig november 3-án hirdetünk, és telefonon vesszük fel vele a kapcsolatot.

Ha kérdésed, észrevételed van, érdeklődj bátran, hívd ügyfélszolgálati számunkat: a 06 (1) 780 00 80 vagy írj e-mailt a jatek@sooters.hu címre!

 Forrás: http://www.sooters.hu