palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

Van kedvenc angol mesehősöd? rajzpályázat

angol gyerekkönyvek-rajzpalyazatKedvenc angol mesehősöm – Az angolgyerekkonyvek.hu kreatív alkotói pályázata óvodásoknak és családi napközibe járó gyerekeknek 4-7 éves korig. A pályázatra minden alkotáshoz kedvet érző óvodás korú kisgyerek jelentkezését várjuk, aki valamilyen formában kapcsolatba került már az angol nyelvvel, és szülei és/vagy nevelői révén részesül az angol gyerekirodalom szépségeiben.

Az Angol Gyerekkönyvek rajzpályázata óvodásoknak

A pályázati anyag beküldendő A/4-es rajzlapon, szabadon választott technikával. Számítógépes grafikával készített anyagokat nem fogadunk el. Egy alkotó kizárólag egyetlen alkotással pályázhat.

A legsikerültebb alkotásokat az Angol Gyerekkönyveket üzemeltető Edanet Kft. vezetősége és egy szakértő pedagógus választja ki. A zsűri a pályaművek értékelésénél különdíj létrehozásának jogát is fenntartja. A pályamunkákat az interneten is meg lehet majd tekinteni.

  • Az első 200 beküldő garantált ajándékot kap, amely egy hatalmas, hangszereket bemutató, többnyelvű plakát (értéke 2500 Ft), amit postán küldünk el.
  • Az első három helyezett gyermek egy-egy ajándékcsomagot kap, amelyben egy játék, írószer és egy angol gyerekkönyv található.
  • Minden nyertes pályázó intézménye 10-10 ezer forintos vásárlási utalványt kap, amelyet az angolgyerekkonyvek.hu weboldalon használhat fel.

Nyerj értékes angol gyerekkönyveket óvodádnak!

A pályamunkák beérkezési határideje: 2010. május 15.
Postacím: angolgyerekkonyvek.hu Edanet Kft., 4400 Nyíregyháza, Ív u. 76.

Az alkotások hátoldalára kérjük, mindenképpen írjátok rá a pályázó nevét, életkorát, a pályázó oktatási intézményének (óvodájának vagy családi napközijének) nevét és címét, valamint a pályázatot koordináló pedagógus vagy szülő nevét és e-mail címét.

A zsűri által díjazott rajzok készítői 2010. május 30-ig emailben kapnak tájékoztatást az értékelés eredményéről.

A beküldött műveket nem küldjük vissza. A pályamunkák elektronikus másolatát a szervezők a későbbiekben megjelentethetik kiadványaikban, honlapjukon.

További információk: 0620 5142979
E-mail: kapcsolat@angolgyerekkonyvek.hu
Web: http://angolgyerekkonyvek.hu/