palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

VÁRÉPÍTŐ pályázat

Várépítő pályázat16,3 millió Ft értékű építőanyag a VÁRÉPÍTŐ Pályázaton A 2010/2011. évben első alkalommal, a 17. budapesti LAKÁSVÁSÁRON, a SYMA csarnokban meghirdetett VÁRÉPÍTŐ Pályázaton 9 cég 16,3 millió Ft értékben ajánlotta fel termékeit gyermekintézmények és műemlékek számára. Az építőanyag gyártók összefogásával életre hívott VÁRÉPÍTŐ Pályázaton számos olyan termékre lehet pályázni, amelyek az elmúlt időszak szeszélyes időjárása miatti felújításokon, illetve a jövőbeli hasonló károk elkerülése érdekében szükségesek lehetnek. De természetesen nem csupán az árvíz sújtotta települések intézményeinek pályázatát várják.
A termékek odaítéléséről a cégektől független közéleti személyiségekből álló zsűri dönt.

Letölthető dokumentumok
Pályázat kiírása
pályázati űrlap
Nyilatkozati űrlap

A pályázható termékek köre
egyre bővül: a meghirdetéskor a Baumit homlokzati hőszigetelő rendszerei és színes vakolatai, Bachl szigetelőanyagai, a Buderus fűtési rendszerei, a Creaton kerámia tetőcserepei, Dörken vízelvezetői és tetőfóliái, a Nádép-Fabeton vízelvezető termékei, zajvédő kerítései, valamint falazó anyagai, a Prefa ereszcsatornái, a Ruukki ereszcsatornái, valamint a Tondach kerámia tetőcserepei mindösszesen 16,3 millió Ft értékben várnak gazdára.

Ki indulhat a VÁRÉPÍTŐ Pályázaton?

A VÁRÉPÍTŐ Pályázat lényege, hogy a megpályázott termékeket az építőanyagaikat felajánló cégektől független, neves közéleti személyiségekből álló zsűri ítéli oda az előírásoknak megfelelő pályázatot benyújtó gyermekintézmények, illetve műemléki pályázók számára.

A VÁRÉPÍTŐ Pályázaton azon intézmények, önkormányzatok, műemlékek tulajdonosai, kezelői indulhatnak, akik 2011. évben beruházási tevékenységre készülnek, és annak megvalósításához szükségük van a felajánló cégek által rendelkezésre bocsátott termékekre.

A gyermekintézményi kategóriában olyan oktatási, egészségügyi, kulturális vagy egyéb intézmények, alapítványok és szervezetek indulhatnak, amelyek tevékenysége szoros kapcsolatban van a gyermekek képzésével, nevelésével, szabadidős tevékenységével, gyógyításával vagy rehabilitációjával. A műemlék-felújításra szánt támogatásra azok a Magyarországon működő szervezetek és önkormányzatok pályázhatnak, amelyek tulajdonában, felügyeletében vagy kezelésében olyan országos védettségű műemléképületek vannak, amelyeken az adott évben felújítási munkálatokat kezdenek.

A VÁRÉPÍTŐ Pályázattal kapcsolatos legfontosabb dátumok
Meghirdetés: 2010. szeptember 24. – 17. Lakásvásár – SYMA Csarnok

Beadási határidő:2011. április 8. 12.00


Döntési határidő:
2011. május 27.
Értesítési határidő és díjátadó ünnepség: 2011. június 10-ig, azaz a pályázaton elnyert termékek – a szükséges feltételek kielégítés esetén – már 2011. nyarán felhasználhatóak.

A pályázati anyagnak a következő dokumentumokat kell tartalmaznia

  • Egyértelmű és pontos tartalomjegyzék a benyújtott dokumentációról.
  • Kitöltött VÁRÉPÍTŐ pályázati űrlap (letölthető fent).
  • Kitöltött termékigénylő lap(ok), amelyek letölthetőek a Pályázható termékek oldalon az egyes cégek rövid ismertetői után.
  • Kitöltött Nyilatkozati űrlap (letölthető fent).
  • A beruházás megvalósulását lehetővé tévő források felsorolása.
  • A beruházás megvalósítását támogató egyéb intézmények, támogatók, szponzorok felajánlásairól szóló nyilatkozatok.
  • Az épület hatósági engedélyeinek másolata, amennyiben a tervezett munkához szükség van rá és amennyiben már rendelkezésre állnak.
  • Nyilatkozat a pályázó működéséért felelős önkormányzattól/szervtől. (Ilyen nyilatkozatot csak azoknak a pályázóknak kell pályázatukhoz csatolniuk, amelyek önálló gazdasági tevékenységre, kötelezettségvállalásra, beruházás finanszírozásra saját nevükben nem jogosultak. A nyilatkozatban a felelős önkormányzat/szerv vállalja, hogy amennyiben a pályázó az átadásra került terméket nem a pályázatnak megfelelően használta fel, annak ellenértékét számla ellenében a felajánló cégnek megtéríti.)
  • Műemlékek esetén a műemlék jelleget igazoló irat és a kezelésről szóló igazolás (csak országos védettségű műemlékek pályázhatnak).

További segítséget talál a GY.I.K.– gyakran ismételt kérdések oldalon.
Amennyiben ezek, és az alábbi oldal áttanulmányozása után marad kérdése, kérjük hívja a Build-Communication Kft. munkatarásait a (23) 611-028-es telefonszámon, vagy írjon e-mailt az info@varepitopalyazat.hu címre.

Forrás: http://www.varepitopalyazat.hu