palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

Városom, Kazincbarcika képzőművészeti, fotó- és kisfilmpályázat

A Kazincbarcikai Városszépítő Egyesület képzőművészeti, fotó- és kisfilmpályázatot hirdet a város óvodásainak, általános és középiskolás tanulóinak „Városom, Kazincbarcika” címmel.

Témák:

  1. Az Avilai Szent Teréz-templom idén ünnepli felszentelésének 100. évfordulóját. Készíts rajzot, festményt, makettet, fotót a templomról! Rajzolj Avilai Szent Terézről, ki volt ő! Mit tudsz róla? Hogyan képzeled el, miként építhették a templomot 1911-1913 között? Mit láthattak, élhettek át száz év alatt a templom falai?
  2. Készíts maximum 5 perces kisfilmet a templomról vagy a városról!
  3. Készíthetsz képeket Kazincbarcikáról! Rajzold le, fotózd le a legszebb házat, kertet, parkot, szobrot, játszóteret! Milyennek szeretnéd látni Kazincbarcikát?

A képzőművészeti alkotások bármilyen technikával készülhetnek. A képek mérete maximum A3-as legyen, makettet is várunk! A fotókat CD-n és papíron is kérjük. A videofilmeket DVD-n küldjétek!
A munkák hátoldalán szerepeljen a tanuló neve, évfolyama, a felkészítő pedagógus neve és az iskola neve.

A díjazás 4 korosztályi kategóriában, technikánként történik.
Kategóriánként az első három helyezettet jutalmazzuk képzőművészeti, fotó és film technikában.
A nyertesek intézményeit értesítjük a díjazás időpontjáról.

Beadási határidő: 2013. szeptember 30.

Kérjük, hogy a pályázatokat a Szalézi Szent Ferenc Gimnáziumba, Bukodiné Sólyom Ilona tanárnőhöz juttassátok el!

Az eredményhirdetés az Egressy Béni Művelődési Központ klubtermében lesz. A munkákból az Egressy Béni Könyvtár aulájában kiállítást rendezünk. A filmeket díjátadás előtt levetítjük. A legjobb templommal kapcsolatos képeket, maketteket a Szent Család-templomban is kiállítjuk.