palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

Versenytársak – verseny a versenyről diákoknak

due pályázatMi jut eszedbe a versenyről? És azon kívül? Nem a tudásodról kell számot adnod, és nincs rossz válasz. A pályamunkákkal épp a verseny mindennapiságát kell bemutatni, azt, hogy életünk minden területét mennyire áthatja a versengés.

Olyan vizuális pályaműveket (fotót, montázst, kollázst, videót) várunk, amelyek sokszínűen, újszerűen, egyéni látásmóddal közelítik meg a verseny, valamint a gazdaságban folyó verseny fogalmát, és azt kreatívan jelenítik meg.

A verseny során a pályamunkákkal épp a verseny mindennapiságát kell bemutatni, azt, hogy életünk minden területét mennyire áthatja a versengés. Mutasd meg, mennyiféle versenyben veszünk részt nap mint nap, mennyiféle versenyhelyzetet látunk, és hogy érted, értünk, fogyasztókért kik és hogyan versenyeznek!

A pályaműveket elektronikus formában várjuk a DUE erre pályázati felületén: ww.due.hu/palyazat.

A pályázatra fotókat, montázsokat, kollázsokat és videókat várunk. Ezeket szakmai zsűri bírálja, a produktumokból válogatást teszünk közzé felületeinken, és kiállítást szervezünk az ünnepélyes díjátadónak is otthont adó Országos Ifjúsági Sajtófesztiválon.

A pályaműveket szakmai zsűri értékeli.

A 3 legjobb pályázót díjazzuk.

A legjobb alkotások közönségbemutatója a 23. Országos Ifjúsági Sajtófesztiválon lesz 2016 májusában. Az első három helyezett meghívást nyer a DUE 2016 évi nyári médiatáborába, megismerheti a szakmai mestertitkait.

Beadási határidő: 2016. március 31.

A pályázatokat kizárólag elektronikusan lehet beadni a www.due.hu/palyazat weboldalon keresztül.

A pályázaton és a versenyen részt vehet minden 12-22 év közötti diák.

Eredményhirdetés és díjátadás: 2016. május, az Országos Ifjúsági Sajtófesztiválon.