palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

Verset a képhez versírópályázat

A Külgazdasági és Külügyminisztérium − Balassi Intézet megbízásából a Csodaceruza Magazin Versképek címmel versíró pályázatot hirdet 7–9 és 10−12 éves gyerekek számára.

A pályázat témája

Neked miről mesél a kép? Írj verset Makhult Gabriella vagy Rofusz Kinga illusztrációjához, vagy válassz szabadon a Versképek című kiállításunk képei közül és írj verset tárlatunk bármelyik illusztrációjához. Ha van kedved, mondd el a versedet: készíts kis videót és küldd el nekünk! A kiállítást április 11-ig nézheted meg a KKM−Balassi Intézetben (1016 Budapest, Somlói út 51.) ünnepnapokon is, 24 órás nyitva tartással.

Jelentkezés és beküldési határidő

A verseket a csodapalyazat@gmail.com címre várjuk MS Word.doc formátumban a következő elnevezéssel: „szerző neve_vers címe”. Ha videót küldesz, kérjük, hogy mp4 formátumban készítsd el, és szintén a következő fájlnévvel küldd el nekünk: „szerző neve_vers címe”. Az e-mailben kérjük, írd meg a szerző nevét, életkorát, elérhetőségét, a vers címét és a választott kép címét, amihez a vers íródott. Az e-mail tárgyához kérjük, ezt írd: Versképek versíró pályázat.
Beküldési határidő: 2018. április 5.