palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

VI. Rákospalotai Rövidfilm Szemle forgatókönyvíró pályázat

rofi-filmszemleA rákospalotai Csokonai Kulturális és Sportközpont pályázatot hirdet fiatal magyar filmkészítők számára. A XV. kerületi Önkormányzat támogatásával létrejött pályázatra 10-15 perces kis költségvetésű kisjátékfilm forgatókönyvét várja a zsűri.

Pályázni lehet eredeti és adaptációs tervvel, vagy más pályázatra még be nem adott forgatókönyvvel.

A forgatókönyvek elbírálására szakértő zsűrit kértünk fel.

A pályázatra készített forgatókönyvet a zsűri titkárának kuczko.andrea@csokonaiksk.hu e-mailcímére kell elküldeni. Ezzel egy időben csatolt mellékletként kérjük a jelige feloldását és az alkotó alapadatait: név, e-mail cím, és telefon elérhetőség.

A pályázat beérkezési határideje: 2016. május 13.

A 2. fordulóra hívott pályaművek alkotóitól a zsűri részletes költségtervet, gyártási tervet kér. A találkozó időpontját a zsűri a későbbiekben határozza meg. A zsűri előreláthatólag 2016. június 10-én hozza meg döntését.

A zsűri által díjazott, megvalósításra javasolt forgatókönyv alapján készülő film teljes gyártási költségét külön szerződésben szabályozott keretek között és módon a Csokonai Kulturális és Sportközpont és a Laokoon Filmgroup biztosítja.

A forgatókönyvek alapján elkészült filmek 2016. november 18-án a VII. Rákospalotai Rövidfilm Szemlén (RöFi) kerülnek bemutatásra.

A film elkészültének és leadásának határideje (végleges fényelt, hangkevert kópia): 2016. október 15.

Forrás: http://magyar.film.hu/