palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

Vidéki rendezvények, falunapok szervezése 2009 pályázat nyertesei

logo_umvpA Földművelésügyi és Vidékfejlesztési Minisztérium (továbbiakban: FVM) mint az Új Magyarország Vidékfejlesztési Program Irányító Hatósága (továbbiakban: Támogató) 2009. évben pályázatot hirdetett az Új Magyarország Vidékfejlesztési Program (továbbiakban: ÚMVP) hatálya alá tartozó települések önkormányzatai, az önkormányzat intézményei, e településeken rendezvényt tervező non-profit szervezetek, illetve magánszemélyek számára helyi rendezvények szervezésére, helyi közösségformáló kezdeményezések, rendezvények támogatására (a továbbiakban: pályázati felhívás).
A pályázati felhívásban rögzítetteknek megfelelően a 2009. március 10-ig benyújtott pályázatok feldolgozása, értékelése megtörtént. A pályázati döntés a bíráló bizottság tagjai által megállapított sorrenden alapul, a rendelkezésre álló keretösszeg eléréséig. Az értékelés során a bizottság a felsorolt kritériumok alapján, összességében bírálta el a beérkezett pályázatokat.

Az ÚMVP Irányító Hatósága a Vidéki rendezvények, falunapok szervezésére kiírt pályázati felhívást a beérkezett nagyszámú pályázat és a rendezvények szakmai minősége és megalapozottsága miatt módosítja.

A pályázati felhívás „Elnyerhető támogatás formája és mértéke” cím része alábbi bekezdése: a pályázat keretében jelen (a pályázat felhívás 1. és 2. sz. melléklete alapján) a rendezvény lebonyolításához szükséges technikai eszközök és programelemek igénybevétele helyett, a Támogató döntése alapján a támogatás maximális összege 500.000,- Ft + Áfa, azaz ötszázezer forint + Áfa, amely összeg az 1. számú mellékletben feltüntetett tételekből állhat össze.

A támogató biztosítja a pályázatban megjelölt helyszínen az ÚMVP rendezvényen való megjelenésével és népszerűsítésével kapcsolatos egyes lebonyolítási és szervezési költségeket az 1. számú mellékletnek megfelelően.

Nyertes pályázatok listája letölthető innen: falunap_nyerteslista

(Forrás: umvp.eu)