palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

Videoklip és bemutatkozó film pályázat

hunvision pályázatVideoklip és bemutatkozó film pályázat  –  Zenészek részére. A Hunvision Filmstúdió újra ki írja pályázatát 2011- re is , melyben a kisebb, tőkehiányos zenekarok is lehetőséget kapnak minimális anyagi beruházás mellett profi videoklip vagy bemutatkozó film elkészítésére. Cégünk támogatja ezen művészeket, a nagyobb célközönséghez való eljutásához a gyártási költségek minimalizálásával. Hiszen a jövő és a jelen már elérhető a Tv-kben, az interneten, közösségi és videomegosztó oldalakon. A 2010-es pályázaton résztvett zenekaroknak készített klippek többségét ma már játszák az országos zenecsatornák, így a tervezett cél, az ismertség megszerzése megvalósult.

Továbbá lehetőség van szinte bármilyen célközönség elérésére a web révén, és ebben is segítséget tudunk nyújtani ajánlásunkkal.

A pályázat célja, hogy egy jó videóval a zenészek művészete és munkássága megjelenjen a nagyközönség előtt, óriási nézettséget generáljon, új megrendeléseket, meghívásokat kapjanak a későbbiekben. Mindez globálisan, világszinten értendő, nem csak kicsi hazánk szűk keresztmetszetében, ugyanis a tv és a net sosem ismert határokat, és a zene nyelve mindenhol érthető.
Ehhez elengedhetetlen egy ügyes bemutatkozófilm, vagy(és) egy jó videoklip.
E pályázat gyökeresen megváltoztathatja az eddig elért zenei eredményeket, és ismertséget.
A filmstúdiónk célja a hazai és környező országokban élő, a zenei világban működő fiatal zenekarok támogatása, ezért profitorientáció nélkül vállalja  a klippek elkészítését, önköltségi áron!!!
Amennyiben szeretnének pályázni ezen lehetőségekre, és profi filmanyagot, vagy akár videoklippet készítetni, kérjük vegye fel velünk a kapcsolat, és minden kérdésére szívesen válaszolunk.

A pályázat beadásának feltételei:

  • Kizárólag előadóművészek, zenekarok, önálló énekesek jelentkezhetnek
  • Önköltséggel kell rendelkezni a pályázónak (a film teljes összegének kb:20%, a film bonyolúltsgától függően)
  • Minimális önköltségi díj 100 ezer forint
  • A film forgatási ideje: nem haladhatja meg a 3 napot.
  • Videoklip esetében a zeneműnek minőségi mp3 formátum-ban rendelkeznie kell.
  • Magyar nyelvű kontakt személy (külföldi pályázó esetén)

A pályázat beadási határideje: Időbeni korlát nincs.

A támogatott filmek darabszáma viszont korlátozott! Maximum: 25 db (szerződéskötés időpontja szerint fogyatkozó)

A pályázatohoz egy általános bemutatkozás, és a zeneszám (mp3 formátumban) szükséges. Célszerű megjelölni a tervezett önköltségi keretet. Ezeket kérjük az alábbi e-mail címre megküldeni: info@hunvision.hu

Információs telefonszám: Maros Attila, 0036-70/2464787

Web: http://www.hunvision.hu