palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

Visa She’s Next program – pályázat a női vállalkozók támogatására

Pályázat női vállalkozások fejlesztésére. A Visa She’s Next támogatás öt magyar női vállalkozó számára teremt lehetőséget, hogy egyenként 2 millió forint összegű támogatásban, valamint egyéves szakmai mentorálásban részesüljenek.

RÉSZVÉTELRE JOGOSULTAK:
A Pályázaton kizárólag vállalkozások vehetnek részt: cégek és egyéni vállalkozók egyaránt indulhatnak a Pályázaton.

Az adott vállalkozás részvételi jelentkezését bármely nemű, a vállalkozás képviseletére jogosult természetes személy vagy egyéni vállalkozás formájában vállalkozást vezető nő nyújthatja be, aki megfelel a részvételi jogosultság alábbi feltételei mindegyikének:

  • A Pályázó a nevezés időpontjában nagykorú (18 éves),
  • A Pályázó magyarországi lakóhellyel rendelkezik,
  • A Pályázó vállalkozásának a törvény által előírt vagy elismert jogi formák valamelyikének keretében működik. A Pályázó vállalkozási tevékenysége nem szünetelhet.
  • Cégek esetén a Pályázó vállalkozásának legalább 51%-ban női tulajdonban kell lennie. Egyéni vállalkozás esetén az üzleti tevékenységet nőnek kell végeznie.
  • A Pályázó vállalkozásának termékeket vagy szolgáltatásokat kell kínálnia, és legalább az előző naptári évben bevételt kell termelnie.
  • A Pályázó vállalkozásának legalább 2022. január 1. előtt jogszerűen bejegyzettnek kell lennie.
  • A Pályázó vállalkozásának jogszerű és meggyőző digitális jelenléttel kell rendelkeznie, mint például weboldal, online rendelési funkció vagy platform, közösségi média jelenlét, vagy képesnek kell lennie digitális fizetések fogadására.

JELENTKEZÉS
A Pályázatra való jelentkezéshez minden résztvevőnek ki kell töltenie és be kell nyújtania a Pályázati honlapon (https://budapest.impacthub.net/sheisnext/) található „Pályázati jelentkezési űrlapot”, és ki kell tölteni a Pályázati jelentkezési űrlap összes elemét (továbbiakban: „Jelentkezés”). Személyenként csak egy Jelentkezés engedélyezett. A Jelentkezés írásbeli része nem haladhatja meg az 1000 szót (kb. 7000 karakter, szóközökkel együtt), amely a kérdésekre adott válaszok teljes hosszára vonatkozik (a kérdésekre adott válaszokhoz meghatározott hely áll rendelkezésre). A Pályázó fotókat vagy videókat is csatolhat, ha ezt az űrlap kéri.

TÁMOGATÁS ÉS HOZZÁVETŐLEGES KISKERESKEDELMI ÉRTÉKEK („HKÉ”):
A zsűri összesen 5 díjazottat választ ki. A díjnyertesek azoknak a Pályázóknak a vállalkozásai (és nem egyéni Pályázók), akiknek a pitch napon, ahol a 10 shorlisten szereplő mutatkozhat be, a legmagasabb pontszámot adta a zsűri.

A nyertesek mindegyike a következő támogatásokban részesül:
● 2 000 000 forint támogatás:
● Egyéves mentorálás, amely tartalmazza a kizárólag magyar nyelven nyújtott szolgáltatásokat, a Pályázat honlapján leírtak szerint (alkalmazás hivatkozása), amely értéke 500 000 Ft.

A fent említett nyertesekhez kapcsolódóan:
● Öt (5) támogatást osztanak ki a támogatás nyertesei között, így az öt egymást követő legmagasabb pontszámot elért Pályázó vállalkozása kap támogatást.

Pályázati dokumentumok

Visa She’s Next program
hu-aeltalaenos-paelyaezati-felteetelek-shes-next-2024

Az idei programban két további különdíj is gazdára talál.
A jelentkezés határideje: 2024. április 30.