palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

WC térkép grafikai pályázat

Az IBE Egyesület a Kontinenciáért rendhagyó grafikai pályázatot hírdet. A pályázók feladata, hogy erre a programra rendelkezésre bocsátott TOI TOI wc-k falát kell megtervezzék, majd meg is fessék. Hogy hogyan is lehet megvalósítani egy ilyen szokatlan ötletet, arról az alábbiakban olvashatsz és ha további részletek érdekelnek akkor a megadott linkre kattintva többet is megtudhatsz. Ha kellőképpen megdöbbentett a felhívásunk, akkor Te vagy a mi emberünk! Pályázz és vegyél részt egy jó buliban!

Honnan ered az ötlet?
Az inkontinenciában és a hiperaktív hólyag szindrómában szenvedők mindennapjai a toalett által meghatározottak, ezért számukra különösen fontos a nyilvános mosdók száma és elérhetősége. A www.wcterkep.com ezért célul tűzte ki, hogy elkészüljön Magyarország vécé térképe. A pályázat célja, hogy a művészet eszközeivel olyn problémára hívjuk fel a figyelmet, mely sokak életét nehezíti meg. Lépd át a határt művészet és rongálás között, és tervezd meg TE, milyenek legyenek a művészi mobilvécék falai országszerte.

A pályázat célja, hogy a művészet eszközeivel olyan problémára hívjuk fel a figyelmet, mely sokak életét nehezíti meg.

A pályázatra olyan pályamunkákat várunk, amelyek könnyedén, kreatívan és humorosan közelítik meg a témát. Elbíráláskor előnyt jelent az eredeti, szokatlan megközelítésmód, sajátos látásmód, az olyan innovatív ötletek, amelyek felhívják a közönség figyelmét a sürgető vizelési inger problémájára.

A pályázatot két kategóriában hirdetjük meg:

  • képző- és iparművész (végzett vagy hallgató)
  • laikus (graffiti)

Fődíjak

  • Képző és iparművész kategória: bruttó 200 000 Ft
  • graffiti (laikus) kategória: bruttó 200 000 Ft
  • Közönség díj: bruttó 100 000 Ft

Technikai paraméterek: A nyertes pályázóknak az elképzelésüket 3mm vastag, fehér, habosított műanyag lemezen kell megvalósítaniuk bármilyen technikával (kézi festés, festékszóró stb.) Ez a borítás kerül majd a mobil WC-k köré két oldalról és hátulról.

Lemez panelek száma és mérete:

  • 2100 x 1090 mm – 2db – oldalpanel
  • 2100 x 1190 mm – 1 db – hátpanel

Nevezési határidő: 2012 szeptember 21.

A grafikai pályázatok beküldési határideje: 2012 szeptember 30.

 Letölthető dokumentumok

Pályázati kiírás

WC térkép jelentkezési lap

Forrás:  Facebook

http://www.wcterkep.com/