palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

WERK filmes és stylist ösztöndíj

werk ösztöndíjWERK ÖSZTÖNDÍJ – egy megvalósított filmes és stylist projektnek. Ha van egy régóta dédelgetett és komoly terved, és elszántad magad, hogy megvalósítod, tandíjmentesen tanulhatsz a WERK Akadémián, a 2010/11-es tanévben.

A WERK Akadémia nonprofit kft ösztöndíjat hirdet egy-egy film illetve stylist szakos tanuló számára. Az ösztöndíjat a felvételizők a július 26-án kezdődő felvételikre magukkal hozott és bemutatott, vagy a felvételit megelőzően a Werk Akadémiához eljuttatott pályamunkával nyerhetik el. A pályamunkának egy olyan tervet kell részletesen leírnia, amelyet a pályázó a 2010/11-es tanév során kíván megvalósítani.  Az ösztöndíjak odaítéléséről a WERK Akadémia oktatóiból álló bizottság dönt. Az ösztöndíjat elnyert tanulók (egy filmes és egy stylist) tandíjmentesen kezdhetik meg tanulmányaikat. Megfelelő minőségű pályamunkák híján a bizottság a pályázatot eredménytelennek nyilváníthatja.
Aki elnyeri a WERK Akadémia ösztöndíját, köteles a bemutatott terv megvalósulásáról folyamatos tájékoztatást adni. Amennyiben a hallgató az őszi szemeszter során nem tanúsít megfelelő előmenetelt tanulmányaiban és a terv megvalósításában, a WERK Akadémia a félév végén megvonhatja az ösztöndíját.

A pályázatok benyújtásának határideje: 2010. szeptember 15.

A pályázatok benyújtásának módja: személyesen a felvételi során vagy elektronikusan a werk@werkakademia.hu-ra. tárgy: Werk ösztöndíj

További információ kapható:
Réz András Werk művészeti vezető
Tel.: 06 30 222 5555
Web: http://www.werkakademia.hu/

Forrás: http://www.werkakademia.hu/