palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

WORK4YOUTH fotópályázat

Genf (ILO Ifjúsági Foglalkoztatási Program) – Az ILO Ifjúsági Foglalkoztatási Programja fotópályázatot hirdet, amelynek középpontjában a fiatal munkavállalók állnak. A fotópályázat az ILO budapesti székhelyű Közép- és Kelet-Európai Irodájával és Méltányos Munka Szakértői Csoportjával partnerségben és a MasterCard Alapítvány támogatásával került megszervezésre. A fotópályázat célja felhívni a figyelmet azokra a kihívásokra, amelyekkel a fiatalok szembesülnek a munkahelyen, és azokra az innovatív ötletekre, amelyekkel ezeket a kihívásokat kezelik.

A résztvevők által benyújtott fotóknak a fiatalokat kell ábrázolnia munka közben (különböző helyeken és körülmények között) kreatív és eredeti módon.

A pályázaton indulóktól a következő témákhoz kapcsolódó felvételeket várjuk: munkakörülmények, nők útjában álló akadályok; diszkrimináció; informális foglalkoztatás; vállalkozók; dolgozó szegények; migráció; bizonytalan foglalkoztatás; vidék gazdasága; stb.

A zsűri összesen öt díjat oszt ki két kategóriában:

Nemzetközi kategória: Az összes beadott pályamű közül

  • 1) Legjobb fotó: 1000 USD
  • 2) Második legjobb fotó: 500 USD
  • 3) Ifjúsági díj (18 és 29 év közötti pályázók): 800 USD

Regionális kategória: A közép- és kelet-európai (KKE) régióból beadott pályaművek közül

  • 4) KKE legjobb fotó: 1000 USD
  • 5) KKE ifjúsági díj (18 és 29 év közötti pályázók): 800 USD

A nyertes fotók egy online fotókiállításon szerepelnek majd.

Kérjük, hogy a résztvevők személyenként maximum öt fotót adjanak le 2013. április 15. 23:59 (közép-európai idő) előtt. A világ minden részéről várjuk a pályaműveket.

Letölthető dokumentum

Részvételi feltételek

Forrás: http://www.ilo.org/global/lang–en/index.htm