palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

WTW 24 órás programozói verseny

Idén is megrendezésre kerül a WTW 24 órás programozói verseny, melynek célja megtalálni Magyarország legjobb fejlesztő csapatát. A verseny kiemelt támogatója idén az evosoft Hungary Kft., aki immár 6. éve partnerünk a WTW versenyek szervezésében, szakmai partnerünk pedig a Danubius Informatika lesz. A csapatoknak egy nagy és három kisfeladatot kell megoldaniuk C# felhasználásával…
Fontos, hogy a verseny nem a technológiáról fog szólni, hanem az egyedi ötletekről és a jó stratégiáról. A nagyfeladatról elárulható, hogy ismét egy körökre osztott stratégiai játék algoritmusát kell majd megírni és a csapatok egymás ellen fognak küzdeni a végső győzelemért. A győztes kiválasztásában nem lesz szubjektív szempont, az a csapat fog nyerni akinek a stratégiája a legtöbb pontot gyűjtötte.
Röviden a szabályokról
A versenyre két fős csapatok nevezhetnek, semmilyen egyéb megkötés nincs a nevezést illetően. Mivel a cél a valós körülmények szimulálása, ezért a 24 óra alatt tetszőleges segédeszköz használható, amit a csapatok magukkal hoztak. Internetet ezúttal nem lehet majd használni, de nem is lesz rá semmi szükség. A munkához egy asztalt, 2 széket, 220V-ot és korlátlan étel és italfogyasztást biztosítunk. A listán nem szereplő tételekről a csapatoknak kell gondoskodniuk (pl, számítógép, áramelosztó stb).
Fontos !!!
A résztvevő csapatok mindegyikének rendelkeznie kell egy feltelepített Visual Studio 2012-vel! Ajánlott a Professional verzió! Akinek nincs hozzá licensze, az a trialt is használhatja. TFS-t vagy egyéb csoportmunka eszközt NE hozzatok mert nem lesz kiépített hálózat (valamint a feladat komplexitása se fogja indokolni az ilyen rendszerek használatát)!
A segédletről
Az eredményes felkészülést támogatandó a nevező csapatoknak a verseny kezdete előtt eljuttatunk egy leírást, melynek a segítségével előre fel lehet készülni a használandó technológiákból. Mivel ezúttal nem a technológián lesz a hangsúly, hanem az egyedi ötleteken és a jó stratégián, ezért a felkészülés technológiai oldala igen egyszerű lesz.
Időpont és helyszín
A verseny 2013.május.11-2013.május.12 között a Material Építő és Design Centerben (1134 Budapest, Róbert Károly krt. 54-58.) kerül megrendezésre.
A verseny 12:00-kor kezdődik de már reggel 9-től el lehet kezdeni a számítógépek bepakolását és az ideális munkakörnyezet kialakítását.
Nyeremények
  • 1.díj: evosoft díj, még maradjon meglepetés
  • 2.díj: Hardware ajándékcsomag
  • 3.díj: Szakkönyvekből álló ajándékcsomag
Nevezés
A versenyre nevezni itt lehet: https://devportal.hu/Events/WTWReg.aspx
Jelentkezési határidő 2013. április 30.