palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

Youth Summit 2014 – Mobillal egy jobb világért!

Van egy jó ötleted, ami fontos társadalmi problémára nyújtana megoldást, és ehhez a mobilodat is használnád? Jelentkezz a 2014-es Telenor Youth Summitra!

18-25 éves kreatív fiatalok jelentkezését várják, akik akik szívesen állítanák társadalmi célok szolgálatába a mobiltechnológiát, és maximum 1 perces, mobillal készített kisfilmben be is tudják mutatni világmegváltó ötletüket.

Jelentkezési határidő: 2014. október 31.

A pályázat két győztese az oslói Telenor Youth Summit workshopon és az ünnepélyes Nobel-békedíj átadáson is részt vehet, sőt, a program végén a Telenor szakmai gyakornoki programjának köszönhetően értékes munkatapasztalatot is szerezhet.

Mi a Telenor Youth Summit?

A Telenor Csoport idén is meghirdeti Youth Summit versenyét a Nobel Békeközponttal együttműködésben. A pályázatra 16 európai és ázsiai Telenor országból várják fiatalok jelentkezését, akik igazi „digitális bennszülöttekként” megmutatják, hogyan lehet segíteni és megoldást adni globális társadalmi kihívásokra a mobiltechnológiával.

Minden országból két nyertes juthat ki a Youth Summit nemzetközi workshopra, melyet december 9-11 között rendeznek Oslóban. Az esemény, melynek házigazdája Jon Fredrik Baksaas, a Telenor Csoport elnök-vezérigazgatója, egyedülálló lehetőséget kínál a fiataloknak, hogy a fiatal „társadalmi vállalkozók” továbbfejleszthessék elképzeléseiket szakemberek és a világ minden tájáról érkezett társaik segítségével. Lehetőséget és fórumot kapnak, hogy megosszák ötleteiket, hallassák hangjukat és inspirációt kapjanak egy rendkívül kreatív és elhivatott közösségben.

Verseny, amely ötvözi a mobiltechnológiát és az innovációt a társadalmi felelősségvállalással.
Pályázat, ahol az Y generáció bebizonyíthatja, hogy az okostelefon a Facebookozás és a szelfizés mellett komoly társadalmi problémák megoldásában segíthet.
Hallasd a hangod, mondd el az ötletedet! Jelentkezz az idei Telenor Youth Summit versenyre!

Kik pályázhatnak?

Pályázz, ha 18-25 éves magyar állampolgársággal rendelkező fiatal vagy, kitűnően beszélsz angolul, jól ismered a közösségi médiát, és olyan kreatív – mobiltechnológia segítségével megoldható – ötleted van, amely a világot jobbá teszi.

Hogyan pályázhatok?
Egy max. 60 másodperces, mobiltelefonnal készített videóval jelentkezhetsz, amelyben bemutatod vagy elmeséled ötletedet. A pályázathoz egy angol nyelvű önéletrajzot és egy 250 szavas, az ötletet bemutató leírást is csatolni kell. Az elkészült angol nyelvű anyagot a telenor.com/youthsummit hivatalos honlapra töltheted fel.

A videó elkészítéséhez a vállalkozó kedvűek az Erzsébet téren felállított Movilfest háznál kaphatnak szakmai segítséget 2014. október 15-ig: www.movilfestbudapest.hu

Letölthető dokumentum

A két magyar nyertes képviselheti Magyarországot az oslói Telenor Youth Summit nemzetközi csapatában 2014. december 9-11 között Norvégiában, majd azt követően a Telenor szakmai gyakornoki programjában Budapesten. A nyertesek kreatív workshopokon ismerkedhetnek meg a Nobel Békeközpont és a Telenor képviselőivel, és a Nobel Békedíj átadásához kapcsolódó rendezvényekre is ellátogathatnak.

Pályázat feltöltése: http://www.telenor.com/youthsummit/
Kapcsolat: youthsummit@telenor.hu
Kövesd a Telenor Youth Summit híreit a Facebook oldalukon is!