palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

Zeneipari háttérmunkások pályázat

A Fábián Juli Emlékalapítvány újabb pályázatot ír ki a Covid-19 járvány, az elmaradt koncertek, rendezvények és a tervezhetetlen szakmai jövő miatt nehéz helyzetbe került zeneipari háttérmunkások (roadok, hang-, video- és fénytechnikusok, sofőrök, tourmanagerek, színpadmesterek, stb.) számára.

A keretösszeg alapja a #savethebackstage kampány során összegyűlt összeg, valamint kilenc könnyűzenei produkció (Vad Fruttik, Random Trip, Szabó Balázs Bandája, Jónás Vera, Colorstar, Magashegyi Underground, Carson Coma, Mörk, Saya Noé, Ohnody) által raktárkoncertjeik gázsijából tett személyes felajánlások összege.

Keretösszeg: 5.000.000 Ft
A pályázat keretében kiválasztott személyek pénzbeli támogatást kapnak.
Minimális támogatás: 100.000 Ft
Maximális támogatás: 300.000 Ft
Támogatottak maximális száma: 35 fő
A pályázat kiírásának időpontja: 2021. április 7.
A pályázat beadásának időpontja: 2021. május 1. éjfél
Benyújtás: emailben a palyazat@fabianjuli.hu email címre, pdf formátumban.
Várható döntés: 2021. május 10.
A támogatások folyósításának várható kezdete: a döntéstől számított 15 nap.
Pályázattal kapcsolatos információ kérhető: info@fabianjuli.hu

A pályázat elbírálásában hétfős, a zeneipari háttérterületek elismert szakembereiből összeállított tanácsadó testület segíti az alapítvány kuratóriumát, amelynek tagjai: Böhm Gábor (program menedzser, színpadmester), Németh Márton (hangmérnök), Szicsó Zsolt, Zsidei János “Zsonó”, Porkoláb Tamás “Egér” (Quimby, Budapest Park fénytechnikus), Angerer Attila (Turnébusz), Ondecs István (Margaret Island crew manager), Szabó Zsolt (Savethebackstage ötletgazda, színpadmester, tourmanager).

A pályázati adatlap – benne a további információkkal – letölthető az alábbi linkről:
https://fabianjuli.hu/fabian-juli-emlekalapitvany-palyazati-adatlap-2021.docx

Az értékelésben azok a pályázatok vesznek részt, amelyek határidőre, a fenti email címre érkeznek, valamint a formai követelményeknek megfelelnek. A pályázatok beérkezésekor a pályázok az email beérkezését megerősítő üzenetet kapnak. Elutasításban részesülnek azok a pályázatok, amelyek a formai követelményeknek nem felelnek meg, ill. a határidőn túl érkeztek.

A pályázatban szereplő információkat teljes titoktartás mellett kezeljük.