palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

Zöld ünnep – Én ilyen karácsonyt szeretnék kreatív pályázat

Közeledik az advent. Az évnek az az időszaka, amikor fokozottabban érdemes figyelnünk a környezetünkre, hiszen ezekben a hetekben vásárolunk a legtöbbet egész évhez képest, az ünnep kapcsán rengeteg szemetet termelünk, és millió fenyőfát vágnak ki országszerte, hogy azok 1-2 hétre a lakásunk díszei legyenek.

Pedig a karácsony lehet zöldebb!
További ötletek: http://bitly.com/zoldkaracsony

Kreatív pályázatunkra olyan alkotásokat várunk, amelyek ezeket a szempontokat is szem előtt tartva bemutatják, hogyan tenné zöldebbé, környezetbarátabbá a karácsonyt  készítője, családjában hogyan fordítanak figyelmet a hulladékmegelőzésre, az energiatakarékosságra is az ünnep során.

 Az Aprólépés csapata a közelgő karácsony alkalmából kreatív alkotói pályázatot hirdet.

 Pályázni két kategóriában lehet:

  1. „Zöld ünnep – Én ilyen karácsonyt szeretnék” címmel szabadon választott technikával készített illusztrációkat (pl. rajz, grafika, képregény, montázs, fotó, videó) várunk
  2. “Öko karácsonyfadísz” kategóriában pedig természetes anyagból esetleg másodnyersanyagból készült karácsonyfadíszek és karácsonyi kiegészítők (díszítő füzér, képeslap, ajtódísz, adventi koszorú stb.) fotóit várjuk.

Pályázás módja:

A fotókat a www.aprolepes.hu oldalon történt előzetes regisztráció/bejelentkezés után a Pályázok menüpont alatt kérjük feltölteni (jpg formátum, ékezetmentes fájlnév, max. 2MB). Figyelem! Postai úton és e-mailben érkezett pályázati anyagokat ezúttal nem tudunk fogadni!

A 2012. december 6-án éjfélig beérkezett alkotásokat közönségszavazásra bocsátjuk, a közönségszavazás zárónapja december 17. (hétfő). Egy alkotásra egy személy csak egyszer szavazhat.

Eredményhirdetés: 2012. december 19.

Feltüntetendő adatok: az alkotó pontos neve, életkora, valamint az alkotó osztálya, iskolája, ha a beküldő nevezni szeretne a csapatversenyre is. Emellett kérjük az  alkotás alapanyagát, technikáját is megjelölni.

Díjazás: A legtöbb alkotást nevező közösség részére ingyenes ökonapot szervezünk! http://www.aprolepes.hu/component/content/article/36-hirfolyam/222-aprolepes-oekonap-a-tiszaalpari-arpad-fejedelem-altalanos-iskolaban

A legjobb pályaművek szerzői – környezettudatosságra nevelő könyveket, társasjátékokat, kiadványokat kapnak. Kategóriánként 6-6 díjat osztunk ki, a kategóriákat korcsoportokra bontjuk (6-12 éves, 13-18 éves korosztály).

Pályaművek felhasználása:

A pályázók pályázatuk beküldésével hozzájárulnak ahhoz, hogy azt a Kiíró a későbbiekben ellenszolgáltatás nélkül digitális vagy nyomtatott formában közzétegye a szerző feltüntetésével.

Pályázó kijelenti, hogy az általa beküldött fotónak, videónak ő a szerzője ill. megjelölte annak pontos szerzőjét és ezáltal joga van publikáltatni. A szerzői jog a fotó/videó készítőjénél marad.

A feltöltő személy garantálja a feltöltött pályaművek eredetiségét.

További információ:

Tel: 1-210-3090

Email: info@aprolepes.hu

http://www.aprolepes.hu/kapcsolat

Feltöltési határidő: 2012. december 06. 23:59