palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

Rekoncept//Tervezz újra-alkoss újat! pályázat

Kedves designerek, bútor- és formatervezők, iparművészek és barkácsolni vágyó alkotók! A Művelődési Szint folyamatosan épül, szépül, alakul és átalakul. Mint ismeretes, a területén számos régi bútor és használati eszköz található, melyek régi családi vagy épp közösségi történeteket őriznek, ugyanakkor upcycling-ra és újragondolásra várnak.

Ezért a MÜSZi és a londoni székhelyű Hunkies csapata pályázatot ír ki egyéni és csapatban alkotó művészek számára használati tárgyak újratervezésére és/vagy átalakítására. A jelentkezők szabadon választhatnak egy-egy kedvenc elemet a kiállítási formában installált készletből, amennyiben vállalják, hogy egy hónapon belül új formában juttatják vissza a Corvin Áruház 3. emeletére.

A bútorok 2012. november 10-15. között tekinthetőek meg a MÜSZiben. Az újraértelmezett tárgyakat 2012. december 15-20. között állítjuk ki, a finissage -on megrendezett aukción pedig bárki megvásárolhatja őket. A befolyt összeg egy negyede az (újra)tervezőket illeti, a bevétel további részét pedig a MÜSZi építészeti munkálataira és a Hunkies Egyesület további programjaira, kiadványaira fordítjuk.

November 10-én szombaton 18:00-kor Storytelling klub keretén belül megnyitjuk a felajánlott tárgyakból épült kiállítást.
Meghívott vendégünk Szabó Eszter Ágnes lesz, a Random Varroda létre álmodója, képzőművész, és társadalmi nyilvánosság kutató, aki különböző rejtélyes összefüggéseket fog feltárni az íróasztalok és az emberek lelkéről…
De itt Te is elmesélheted a régi tárgyaidról szóló vicces, megható, vagy bizarr történeteidet, miközben bárki mazsolázhat a felajánlott
tárgyak között, valamint lehetőség adódik régi bútorok, érdekes tárgyak, alapanyagok további felajánlására is.

November 15-én csütörtökön zárul a válogatás, ez lesz az utolsó séta a régi tárgyak között.

A felújítást/átalakítást, egy hónap alatt, december 15-ig kell befejezni.

December 15. szombat 18:00 kiállításmegnyitó, nyitóbuli !!!

December 20-án csütörtökön
14:00-18:00 vásár
18:00- 19:00 SILENT AUCTION: a kiállított tárgyakra papíron lehet licitálni
19:00 AUKCIÓ

Érdeklődni lehet:

emdo91@gmail.com
0620/9535946

You have successfully subscribed to the newsletter

There was an error while trying to send your request. Please try again.

palyazatok.org will use the information you provide on this form to be in touch with you and to provide updates and marketing.