palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

Rekoncept//Tervezz újra-alkoss újat! pályázat

Kedves designerek, bútor- és formatervezők, iparművészek és barkácsolni vágyó alkotók! A Művelődési Szint folyamatosan épül, szépül, alakul és átalakul. Mint ismeretes, a területén számos régi bútor és használati eszköz található, melyek régi családi vagy épp közösségi történeteket őriznek, ugyanakkor upcycling-ra és újragondolásra várnak.

Ezért a MÜSZi és a londoni székhelyű Hunkies csapata pályázatot ír ki egyéni és csapatban alkotó művészek számára használati tárgyak újratervezésére és/vagy átalakítására. A jelentkezők szabadon választhatnak egy-egy kedvenc elemet a kiállítási formában installált készletből, amennyiben vállalják, hogy egy hónapon belül új formában juttatják vissza a Corvin Áruház 3. emeletére.

A bútorok 2012. november 10-15. között tekinthetőek meg a MÜSZiben. Az újraértelmezett tárgyakat 2012. december 15-20. között állítjuk ki, a finissage -on megrendezett aukción pedig bárki megvásárolhatja őket. A befolyt összeg egy negyede az (újra)tervezőket illeti, a bevétel további részét pedig a MÜSZi építészeti munkálataira és a Hunkies Egyesület további programjaira, kiadványaira fordítjuk.

November 10-én szombaton 18:00-kor Storytelling klub keretén belül megnyitjuk a felajánlott tárgyakból épült kiállítást.
Meghívott vendégünk Szabó Eszter Ágnes lesz, a Random Varroda létre álmodója, képzőművész, és társadalmi nyilvánosság kutató, aki különböző rejtélyes összefüggéseket fog feltárni az íróasztalok és az emberek lelkéről…
De itt Te is elmesélheted a régi tárgyaidról szóló vicces, megható, vagy bizarr történeteidet, miközben bárki mazsolázhat a felajánlott
tárgyak között, valamint lehetőség adódik régi bútorok, érdekes tárgyak, alapanyagok további felajánlására is.

November 15-én csütörtökön zárul a válogatás, ez lesz az utolsó séta a régi tárgyak között.

A felújítást/átalakítást, egy hónap alatt, december 15-ig kell befejezni.

December 15. szombat 18:00 kiállításmegnyitó, nyitóbuli !!!

December 20-án csütörtökön
14:00-18:00 vásár
18:00- 19:00 SILENT AUCTION: a kiállított tárgyakra papíron lehet licitálni
19:00 AUKCIÓ

Érdeklődni lehet:

emdo91@gmail.com
0620/9535946