palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

Zöldövezet program – Védett területek program

A MOL Románia és a Polgár-Társ Alapítvány meghirdeti a Zöldövezet program – Védett területek program 2013-as kiadását. A program célja a védett területek népszerűsítése, elfogadottsági szintjének növelése a helyi közösségek, civil szervezetek, iskolák és a természetvédelmi területek kezelői bevonása révén.

A 2013-ban rendelkezésre álló összeg 442.000 RON.

Legnagyobb megpályázható összeg: 20.000 RON projektenként. A pályázatok lebonyolítási ideje maximum öt hónap (2013. április-szeptember közti időszakban). A megvalósítás megkezdésének legkorábbi időpontja 2013. április 08.

A pályázat meghirdetésének időpontja: 2013. január 22.

A pályázatok benyújtásának határideje: 2013. február 19. 16 óra (A pályázatoknak 2013. február 19-én 16 óráig kell beérkezniük az alapítvány székhelyére.)

A támogatási kérelmek benyújtása

A projektek leírását a Polgár-Társ Alapítvány által megadott pályázati űrlapon, a leírtaknak megfelelően kell benyújtani.

A román nyelven kitöltött pályázati űrlapot három példányban, míg a kötelező mellékleteket egy példányban együttesen szükséges benyújtani.

További információk itt.

Forrás: Zöldövezet program – Védett területek program

You have successfully subscribed to the newsletter

There was an error while trying to send your request. Please try again.

palyazatok.org will use the information you provide on this form to be in touch with you and to provide updates and marketing.