palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

Zöldövezet program – Városi zöldövezetek részprogram

A MOL Románia és a Polgár-Társ Alapítvány meghirdeti a Zöldövezet program – Városi zöldövezetek részprogramjának 2013-as kiadását. A program célja közösségek környezetvédelmi nevelése valamint bevonása zöldövezetek létrehozásába, rendezésébe és rehabilitációjába.

A 2013-ben rendelkezésre álló összeg 223.880 RON.

Legnagyobb megpályázható összeg: 9.000 RON projektenként. A projektek lebonyolítási ideje maximum négy hónap (2013. április-augusztus közti időszakban) és a megvalósítás megkezdésének legkorábbi időpontja 2013. április 08.

A korábbi évektől eltérően, ebben az évben Románia valamennyi városából nyújtható be támogatási kérelem, valamint bérházak udvarának felújítására is lehet támogatást igényelni.

A pályázat meghirdetésének időpontja: 2013. január 22.

A pályázatok benyújtásának határideje: 2013. február 19. 16 óra (A pályázatoknak 2013. február 19-én 16 óráig kell beérkezniük az alapítvány székhelyére.)

A támogatási kérelmek benyújtása

A projektek leírását a Polgár-Társ Alapítvány által megadott pályázati űrlapon, a leírtaknak megfelelően kell benyújtani.

A román nyelven kitöltött pályázati űrlapot, a zöldövezet rendezési tervét és néhány releváns fényképet a felújításra kijelölt területről három példányban, míg a kötelező mellékleteket egy példányban együttesen szükséges benyújtani.

További információk itt.

Forrás: Zöldövezet program pályázat