palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

Prémium tombolanyeremény Tokaj-hegyaljáról pályázat

A Tokaj-hegyaljai Likőr- és Pálinkamanufaktúra pályázati felhívást tesz közzé prémium termékeinek tombola ajándékkénti felajánlására. A pályázat célja: A Tokaj-hegyalja Likőr- és Pálinkamanufaktúra kiemelt figyelmet fordít a társadalmi szerepvállalásra. Célunk, hogy minőségi termékeink felajánlásával nemes ügyek mellé állhassunk, lehetőségeinkhez mérten támogassunk jótékony, karitatív megmozdulásokat. A pályázat keretén belül prémium pálinkáinkból és likőrjeinkből válogatva egy-egy palackot kívánunk adományozni tombolasorsolással egybekötött bálok, estek szervezőinek, akik a tombolajegyek értékesítésén keresztül befolyt összegből jótékony célra is költenek.

A pályázat kiírója:

Szőlőpárlat- és Likőr Manufaktúra Kft.
3941 Vámosújfalu, Kossuth Lajos út 23.
Web: http://tokajilikor.hu/
Facebook: http://www.facebook.com/tokajilikor?fref=ts

Cégünk bemutatása

Az újonnan indult Tokaj-hegyaljai Likőr- és Pálinkamanufaktúra prémium pálinkák és a magyar piacon egyedülálló kézműves likőrök előállításával foglalkozik.

Úgy gondoljuk, hogy kiváló minőség csak a hagyományok és a modern főzési eljárás összhangjából születhet. A tradíciók tiszteletben tartásával kizárólag magas minőségű kézműves italokat állítunk elő.

Büszkék vagyunk arra, hogy manufaktúránknak a Tokaji Borvidék ad otthont, mely méltán vált az ország és a világ egyik legismertebb borvidékévé, hiszen az itt termett gyümölcsök az egyedülálló talaj- és klímaadottságoknak köszönhetően kiváló alapanyagot biztosítanak az italkészítéshez. Manufaktúránkat különlegessé teszi továbbá, hogy prémium pálinkáink mellett kiemelt hangsúlyt fektetünk egyedülálló, minőségi pálinka- és borpárlat alapú kézműves likőrök előállítására. Küldetésünk, hogy a prémium likőrök is megkapják azt a megérdemelt figyelmet, amelyet a hazai borok és pálinkák kivívtak maguknak. Célunk megteremteni a likőrkultúra reneszánszát Magyarországon.

Kézműves pálinkáink a kiváló minőséget képviselik. Üde, illatos karakterük valamennyi palack felbontásakor azonnal érezhető. Büszkék vagyunk rá, hogy kínálatunkban mind a hagyományos ízek, mind a különlegességek megtalálhatók. A Tokaji Sárgamuskotály szőlő- és törkölypálinkánk egyértelmű helyi jellegzetességek. Termékeinket a kézműves csomagolás és minőséget garantáló pecsétszerű logónk teszi összetéveszthetetlenül egyedivé.

Glam prémium gyümölcslikőrjeink az általunk készített, és alapanyagként használt kiváló pálinkától válnak különlegessé, melyhez friss gyümölcsöt adunk, majd válogatott fűszerekkel ízesítjük és mézzel, valamint cukorral édesítjük. Glam termékcsaládunk likőrjeit intenzíven gyümölcsös, mégis finom és gyengéd ízükkel, valamint egyedi, festett csipkés üvegükkel, kifejezetten hölgyek számára ajánljuk. Likőrjeink lágyságát az alacsonyabb, 25 % v/v-os alkoholtartalom adja.

Kézműves digestif italunkat, a Berbence Bitter gourmetlikőrt közös vacsorák lezárására ajánljuk, hiszen a 27 különféle gyógynövény- és fűszerkivonatból készült likőrkülönlegesség emésztést segítő élettani hatása garantált. Igazi ínyencség, mellyel megkoronázhatóak a családi és baráti összejövetelek, ünnepi lakomák. Különlegességét az adja, hogy az alapjául szolgáló gyógynövény- és fűszerkivonatot elkészítés során korábban aszúbor érlelésére használt hordóban pihentetjük tokaji borpárlat és prémium szőlőpálinka hozzáadásával. Italunk az édesebb, lágyabb karakterű keserűk közé tartozik, így adja magát a kérdés minden étkezés után: Desszertet, kávét, Berbencét?

A pályázóval szembeni elvárások

Várjuk minden olyan rendezvényszervező jelentkezését, aki a közeljövőben az alábbi kritériumoknak megfelelő bált, estet szervez:

 • a rendezvény várható létszáma minimum 100 fő,
 • a rendezvényen tombolasorsolás is megrendezésre kerül,
 • a tombolajegyek értékesítéséből befolyt összeget részben vagy teljes egészében karitatív célokra fordítják.

A pályázó rendezvényszervezőnek reklámmegjelenés biztosítását kell vállalnia a Tokaj-hegyaljai Likőr- és Pálinkamanufaktúra, mint a rendezvény egyik támogatója számára: plakátmegjelenés, cégünk logójának elhelyezése, a rendezvényről szóló kiadványokban való megjelenés vagy hasonló hirdetés formájában.

A benyújtott pályázatok elbírálásakor az alábbi szempontokat vesszük figyelembe:

 • A tombolajegyek értékesítéséből befolyt összeggel támogatni kívánt szervezet
 • A pályázat elbírálásakor előnyt élveznek azok a rendezvények, melyek a befolyt összeget elsősorban egészségüggyel vagy oktatással kapcsolatos karitatív célokra fordítják.
 • A Tokaj-hegyaljai Likőr- és Pálinkamanufaktúra számára biztosított reklámmegjelenés formája
  • A pályázat elbírálásakor előnyt élveznek a nagy reklámfelületet biztosító rendezvények.
 • A rendezvény résztvevőinek száma
  • A pályázat elbírálásakor előnyt élveznek a nagy létszámú rendezvények.
  Letölthető dokumentumok

  A pályázat benyújtásához kérjük, a mellékelt adatlapot számítógépén gépelve töltse ki, majd aláírva szíveskedjen elküldeni annak szkennelt képmását jpeg vagy pdf formátumban elektronikus levél formájában a finom@tokajilikor.hu címre!

  A pályázat benyújtásának határideje: 2013. február 15.

  A beérkezett pályázatokat a Tokaj-hegyaljai Likőr- és Pálinkamanufaktúra folyamatosan, a benyújtást követő 3 munkanapon belül elbírálja és annak eredményéről a pályázót értesíti. Sikeres pályázat esetén a felajánlott terméket a bírálat utáni 3 munkanapon belül kiszállítjuk az Ön által megadott szállítási címre.