palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

Zoom Budapest fotópályázat

Az Antall József Tudásközpont fotópályázatot hirdet Zoom Budapest címmel az immár harmadik alkalommal, 2013. április 25-én megrendezésre kerülő Országimázs Konferencia keretein belül. A pályázat célja a III. Országimázs Konferencia témája a szórakozás és kultúra szerepe fővárosunk imázsfejlesztésében. A fotópályázat meghirdetésével arra szeretnénk ösztönözni a fotózás iránt érdeklődő közönséget, hogy kreativitásukat használva, különleges perspektívából mutassák be a „szórakozást” Budapesten.

A pályázók köre: A fotópályázaton mindenki részt vehet, aki a fényképezés iránt érdeklődik, bár főként az egyetemi hallgatóságot szeretnénk ösztönözni arra, hogy műveikkel mutassák be saját perspektívájukat, ahogy ők látják a budapesti nyüzsgő életet.

A pályázat részletei

A fotópályázat témája: „Kultúra és szórakozás Budapesten”. A pályázótól egy darab digitális fotót és egy kitöltött jelentkezési lapot várunk.

Technikai részletek:

A képek beérkezését digitális formában várjuk.

Az elvárt fájlformátum: JPEG

Felbontás: 300 DPI

 A képek bármilyen típusú digitális fényképezőgéppel készülhetnek.

 A jelentkezési lap letölthető a  www.facebook.com/zoombudapestés a  www.ajtk.hu weboldalról, a pályázatokat pedig az  ajtk@ajtk.hue-mail címre várjuk.

(A részvételhez tehát a pályázónak a megadott felületről letöltött nyilatkozatot helyesen kitöltve, aláírva, pályaművét ehhez csatolva a megadott e-mail címre kell elküldenie.)

Értékelés és díjazás

A beérkezett művek értékelése két körben történik. Elsőként, a legjobb tíz művet választja ki a szakmai zsűri, amelyet az Országimázs Konferencián kiállítás formájában mutatunk be a közönségnek. A fotók nyomtatását az Antall József Tudásközpont vállalja, a szerzők előzetesen, egy nyilatkozat aláírásával hozzájárulnak ahhoz, hogy pályaműveiket e célra felhasználhatjuk. Az értékelés második körében a legjobb három pályázó fotóját választjuk ki, amelyek közül, a díjak mellett, az első helyezett művével a konferenciát összefoglaló kiadványunk címlapját illusztráljuk.

A pályázaton nem vehetnek részt az Antall József Tudásközpont munkatársai, illetve az Országimázs Konferencia szervezésében közreműködő kollégák, azok közeli hozzátartozói.

A pályázókat arra kérjük, hogy három évnél nem régebbi, korábban nem megjelenített képeiket küldjék be.

A pályázók a letöltött nyilatkozat kitöltésével hozzájárulnak ahhoz, hogy az Antall József Tudásközpont a fotókat, szerzők és cím feltüntetésével, kiadványai, egyéb konferenciái, rendezvényei során felhasználhatja.

A képek beküldési határideje: 2013. ÁPRILIS 18.

Részletek:  www.facebook.com/zoombudapest  www.ajtk.hu


Elérhetőségek:

E-mail:  ajtk@ajtk.hu

Telefon: 06 1 482 77 03