palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

Video pályázat a digitális átállásról

Forgass és Ossz! Jelen a jövő! Analógból digitális? Szuper! De, hogy miért? Mondd el Te! Segíts elmagyarázni a digitális átállás előnyeit. Készíts videót, amelyben elmondod, mit jelent ez a fejlődés és miért jó használni ezt a technológiát! Minél menőbb a videód, annál nagyobb az esély, hogy megnyersz egy iPhone 5-okostelefont!

A pályázat kiírója: Nemzeti Média –és Hírközlési Hatóság

A pályázat célja, hogy segítsen – elsősorban az idősebb korosztálynak – megérteni, mi a digitális átállás és miért jó a digitális televíziózás.

A pályázat témája: 2013 a digitális átállás éve Magyarországon. Olyan, maximum egy perces, ötletes, könnyen érthető, szemléletes saját készítésű videót várunk, amelyben a pályázó elmagyarázza/megmutatja, miért fontos és hasznos a digitális átállás, mit jelent ez a fejlődés és miért jó használni ezt a technológiát.

A pályázat benyújtásának határideje: 2013. május 5.

A pályázaton való részvétel feltételei: Facebook hozzáférés

Kik pályázhatnak: minden, érvényes Facebook hozzáféréssel rendelkező természetes személy.

A pályázaton való részvétel egyéb feltétele: annak érdekében, hogy a pályázat nyertesét értesíteni tudja a pályázat kiírója, a Youtube-ra feltöltött videó Facebookra történő feltöltésekor szükséges a pályázó nevének és e-mail címének megadása.

A pályázat benyújtásának módja:

A pályázónak első lépésként Like-olnia kell a Digitális átállás Facebook-oldalát.

A pályázatban résztvevő videót a Youtube-ra kell feltöltenie, majd a feltöltött videó linkjét a Digitális átállás facebook oldalának „Forgass és ossz” alkalmazásában jelölt helyre kell bemásolnia. Meg kell adni a pályázó nevét és e-mail címét, majd a „Beküld” gombra kattintva el kell küldeni a videó linkjét.

A pályázók tájékoztatást kérhetnek személyes adataik kezeléséről, kérhetik azok módosítását vagy törlését a következő e-mail címen: digitalistv@nmhh.hu

A pályázatok elbírálása: A pályázóktól független 3 vagy 5 tagú szakmai zsűri bírálja el a pályamunkákat. A zsűri tagjai egy szavazattal rendelkeznek, döntésüket egyszerű többséggel hozzák meg. A szakmai zsűri a pályamunkák elbírálása során a második illetve a harmadik helyezettről is szavaz, annak érdekében, hogy amennyiben az első helyezett az általa megadott e-mail címen nem elérhető, úgy a pályázati díj a fentiek alapján kiosztásra kerülhessen.

A nyertes díja: A pályamunkák közül szakmai zsűri a legötletesebb videót iPhone 5 okostelefonnal jutalmazza. A zsűri döntése során az egyes videókra érkezett szavazatok számát figyelembe veszi. A pályázat kiírója a nyertes pályázót az általa megadott e-mail címen értesíti.

Web: http://nmhh.hu/  ; https://www.facebook.com/Digitalisatallas/app_550583201642611?ref=ts