palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

Zsolnay Céh logótervezési pályázat

Zsolnay Céh tagság pályázatA Zsolnay Porcelánmanufaktúra Zrt. a Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara valamint a Kreatív Ipari Klaszter pályázatot hirdet a Zsolnay Céh logójának megtervezésére.

Pályázati határidő: 2013. november 20.

Pályázat célja: A pályázat célja a Zsolnay Céh szellemiségét, filozófiáját hűen tükröző, korszerű embléma, szimbólum kidolgozása, amely stílusában illeszkedik a Zsolnay Porcelánmanufaktúra Zrt. meglévő logójához, ugyanakkor jól megkülönböztethetőek egymástól. A manufaktúra logójának elemei nem kerülhetnek felhasználásra.

Pályázati határidő: 2013. november 20.

Pályázat díjazása: bruttó 32.000 Ft

A nyertes pályamű alapján arculati kézikönyvrendelése lehetséges. A pályamű felhasználói és vagyoni jogai a pályadíj kifizetése után a Kulturális Innovációs Kompetencia Központ Egyesületre szállnak.

Pályázók köre: Magánszemélyek, vagy tervezői tevékenységgel foglalkozó, Magyarországon bejegyzett társaságok pályázhatnak.

Egy pályázó több pályaművet is beadhat.

A pályázat beadásának formátuma: Email-ben, vagy óriásfájl küldő programmal (www.wetransfer.com, www.toldacuccot.hu) várjuk az anyagokat a kiss.aniko@kikk.hu címre.

A pályázat részletei:

A pályaművel kapcsolatos lényeges elvárások:

  • tartalmazza a Céh teljes nevét (Zsolnay Céh)
  • tükrözze a Céh szellemiségét

A Zsolnay Céh azzal a céllal alakult, hogy a hajdani céhek mintájára egy olyan szervezetet hozzon létre, amely a kiemelkedő minőségű kézműves termékeket előállító vállalkozásokat fog össze, új hazai és nemzetközi értékesítési csatornákat, megjelenési lehetőségeket kínálva számukra.

  • jól használható legyen az online média kínálta felületeken is
  • egyedi, könnyen megjegyezhető, letisztult formát mutasson
  • egyszínű változatban is használható legyen
  • vektorgrafikus, és átlátszó legyen

Letölthető dokumentum

Zsolnay céh logópályázat.pdf

 

Link: http://www.kikk.hu/hu/palyazatok/2017-zsolnay-ceh-logotervezesi-palyazat.html