palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

10000 lépés program pályázati felhívása

Az Önkormányzati Minisztérium Sport Szakállamtitkársága pályázatot hirdet a „10 000 lépés program” 2009. évi szabadidős programjának szervezésére, programszervező feladatkörre. A pályázat benyújtás határideje: 2009. 11. 01-ig folyamatos. A pályázat célja programszervezők bevonása a „10 000 lép

A klubok létrehozásához a Sport Szakállamtitkárság ingyenesen program-csomagokat biztosít. A programszervezők feladata, hogy a csomagokat a nyertes pályázókkal kötendő együttműködési megállapodásban meghatározott feltételekkel terjesszék, illtve a Programot – és azon keresztül a gyaloglást, valamint a rendszeres mozgással járó életmódot – népszerűsítsék.

A Program célközössége: idős emberek, életmódfüggő betegségben szenvedők, /cukorbetegek, szív és érrendszeri betegek/, kismamák, gerinc és izületi problémákkal élők és nők.

A programszervezőnek arra kell törekednie, hogy 2009. február 1. és 2009. december 15. között legalább 20 alkalommal gyalogló esemény(eke)t szervezzen vagy ilyen esemény(ek)hez szervezetével csatlakozzon.

A pályázók köre: helyi önkormányzat, köztestület, alapítvány, közalapítvány, társadalmi szervezet (egyesület, sportszövetség).

A Sport Szakállamtitkársága által, ingyenesen nyújtandó eszköztámogatás mennyiségi kerete összesen 6.000 db lépésszámláló. A pályázaton egy pályázó által ingyenesen 50-500. db lépésszámláló igényelhető. Az eszközök mellé ingyenes programfüzet is jár.

Letölthető pályázati dokumentációk: