palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

5. BIG Országos Diákfilmfesztivál

5. BIGIdén ötödik alkalommal kerül megrendezésre a BIG Diákfilmfesztivál! Várjuk mindazon fiatal filmkészítők jelentkezését, akik szeretnék alkotásaikat bemutatni, megmutatni.

Nevezési feltételek:

Nevezhet 19 éves korig bármely középfokú oktatási intézmény tanulója egy vagy több 2006. január 1. után készült filmmel. A filmfesztivál hivatalos nyelve magyar!

A film hossza maximum 15 perc lehet.

A nevezett filmeket a megadott hordozókon a megadott formátumokban kell a Bródy Imre Oktatási Központ videó stúdiójába eljuttatni 2011. március 14-ig. cím:
Bródy Imre Oktatási Központ, Videó Stúdió
1047 Budapest, Langlet Valdemár utca 3-5.

A borítékon szerepeljen az “5 BIG” felirat, a hordozón (vagy mellékelt papíron) pedig a nevező neve és a film cím a pontos azonosítás végett!

Csak olyan filmmel lehet nevezni, amely még nem szerepelt egyik BIG Diákfilmfesztiválon sem.

A beküldött filmek vagy részleteik mozgó- és állóképek formájában a szervezők által felhasználhatóak promóciós célokra.

A beküldött filmeket a szervezők közzétehetik a honlapon, illetve a nyertes filmek bemutatásra kerülnek az Újpest TV-ben.

A rendezvényről fotó- és videódokumentáció készül, melyet a nevezett filmek kíséretében a fesztivál lezajlása után DVD-re írunk. Az elkészült DVD-kből egy-egy példányt kapnak a zsűritagok és a fesztiválon díjazottak, amennyiben erre igényt tartanak.

A filmek tartalmáért a szervezők felelősséget nem vállalnak, azonban a nyíltan politikai, pornográf tartalmú és a magyar alkotmányt vagy a mindenkor hatályos médiatörvényt sértő filmek nem kerülnek vetítésre.

A nevező hozzájárul, hogy a nevezett film rövid tartalmi leírása, a készítő(k) neve illetve a csatolt kép kikerül a bigfilmfesztival.hu honlap megfelelő menüpontjába, illetve megosztásra kerül a BIG Diákfilmfesztivál twitter- és facebook oldalán.

A nevezett filmek előzsűrizésen esnek át. Amennyiben a nevezett film nem kerül versenybe, tájékoztatjuk az alkotót, alkotókat.

Az alább található nevezés kitöltése és elküldése után e-mailben küldünk visszaigazolást, azonban felhívjuk a figyelmet arra, hogy a fesztiválra való nevezés csak a nevezett mű vetítési példányának beérkeztével válik érvényessé!

A megadott személyes adatokat (születési év, telefonszám, e-mail cím) a szervezők az adatvédelmi törvényeknek megfelelően kezelik, harmadik fél számára nem adják ki!

Amennyiben 72 órán belül nem érkezik meg a válasz e-mail, ismételt nevezéssel kell próbálkozni, vagy felvenni velünk a kapcsolatot a szervezők oldalon!

Nevezési díj nincs!
Információ, jelentkezés:
http://bigfilmfesztival.hu/

Szervezés és kapcsolattartás: Szilágyi Panni
E-mail: szervezes@bigfilmfesztival.hu

Forrás: http://bigfilmfesztival.hu/