palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

A Békési Városi Könyvtár irodalmi pályázata

Békés pályázatokFennállásának 60. évfordulója alkalmából irodalmi pályázatot hirdet középiskolások és felnőttek számára  a békési városi könyvtár, emellett ősszel kiállítást is rendeznek a bibliotékával kapcsolatos relikviákból. Téma: A könyvtárral kapcsolatos emlékek, élmények leírása. A kiírók a pályaműveket szakértők bevonásával értékelik. A legjobb munkák tárgyjutalomban részesülnek.

A Békési Könyvtárért Alapítvány és a könyvtár az évforduló tiszteletére középiskolások és felnőttek számára hirdette meg az irodalmi pályázatot. A szervezők augusztus 1-jéig várják a középiskolások és felnőttek könyvtárral kapcsolatos írásait, amelyek lehetnek komolyabb hangvételűek vagy humorosak is. A legjobb munkák tárgyjutalomban részesülnek, az eredményhirdetést októberben tartják. Ugyancsak ősszel, a könyvtári napokon állítják a gyermekrajzpályázatra beérkezett legjobb munkákat is.

A településen ősszel kiállítást rendeznek a könyvtárral kapcsolatos relikviákból, az anyaggyűjtéshez a szervezők a város lakosainak, a könyvtár hajdani és mai olvasóinak segítségét is kérik. Régi dokumentumokat és tárgyakat, fényképeket, olvasójegyeket, felszólításokat is várnak augusztus 15-ig.

Beérkezési határidő: 2009. augusztus 1.
Eredményhirdetés: 2009. október.

További információ
Erdősné Sági Mária igazgató
5630 Békés, Széchenyi tér 4.
Tel: 06/66/411-171
E-mail: bekesikonyvtar@bekesikonyvtar.hu
Web: www.bekesikonyvtar.hu