palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

A leginkább várt bokszmeccsek – mire számítsunk?

boksz

A 2022-es boksznaptár eseményeinek jelentős része már lement és nem panaszkodhatnak a szurkolók és a fogadók, mert hihetetlenül jó bunyókat láthattunk eddig. Apropó, fogadók! A boksz azért is kifejezetten népszerű a sportfogadás világában, mert egyrészt csak két lehetséges kimenetelre kell általában tippelni, másrészt itt nem kell komplex szabályokat ismerni a legjobb tippek megtételéhez. De ebbe nem is megyünk most bele részletesen, aki kíváncsi a boksz fogadás titkaira, keresse fel bátran például a https://sportfogadasok.tv/ oldalát!

Szóval a 2022-es bokszévad eseményeinek jelentős része már lement, de ez nem jelenti azt, hogy ne lenne még néhány igen ígéretes bunyó az év hátralévő részében. Érdekesség, hogy egyre több olyan meccset láthatunk már, ahol egy bokszoló egy másik sportág képviselőjével vagy a közösségi média egyik sztárjával csap össze. Ebből is lesz még az idén, szóval a következőkben nézzük is meg, hogy milyen bokszmeccsekre számíthatunk még 2022-ben!

Hatalmas bunyók a téli időszakban is

Az nem kérdés, hogy ha megvalósul, akkor a 2022-es év legnagyobb bunyója lehet a Tyson Fury- Anthony Joshua meccs, ahol a veretlen Fury végre összecsaphat azzal a Joshuával, aki egymás után kétszer veszített Usyk ellen és ezzel eléggé nehéz helyzetbe hozta magát. Egyébként a világ egyik legjobb nehézsúlyú bokszolójáról beszélünk, Fury jelenleg a WBC bajnoka, míg Joshua birtokolta korábban már a WBA, IBF, WBO és IBO öveit is, szóval nem kispályásokról van szó. Ennek ellenére a ha fogadni kellene, mi nem tennénk sokat Joshua sikerére sajnos még így sem.

És akkor az eredetileg viccnek induló Jake Paul sztori is egyre magasabbra ér. A YouTuberből lett bokszoló ugyanis több sikeres meccse után most igazán nagy fába vágja a fejszéjét, amikor október végén azzal az Anderson Silvával mérkőzik majd meg az Egyesült Államokban, aki a UFC történetében leghosszabb ideig őrizte a címet és ezzel rekordot állított fel . 2457 napon keresztül birtokolta a címét és ez idő alatt 16 UFC meccset nyert meg sorozatban.

De ha már érdekes meccsekről van szó, akkor hatalmas érdeklődés övezi a november 13-án, az Egyesült Arab Emírségekben megrendezésre kerülő Floyd Mayweather- Deji meccset is. Mayweather a boksz történetének egyik legnagyobb alakja, aki egyébként már elég régen vissza vonult,és csak ilyen promóciós jellegű meccsekre tér vissza. Deji pedig egy közel 20 millió követővel rendelkező YouTuber, aki már évek óta arra edz, hogy kitartson legalább egy menetet Mayweather ellen. Gondoljunk bele, Mayweathert 1996 óta senki nem tudta megverni, sőt igazából megszorítani sem!

Ezen a november 13-án megrendezésre kerülő gálán ringbe lép majd Tyson Fury öccse, Tommy Fury is, a talán kevésbé ismert bokszolóval Paul Bambával szemben. A kisebbik Fury egyébként szintén veretlen, bár jóval kevesebb meccset játszott mint (fél)testvére és egyébként is inkább valóság show karrierjére fókuszál.

Zárszó 

Mindössze néhány meccset említettünk meg a 2022-ben még ránk váró hihetetlen jó bunyókból, de azért lesz még legalább két tucat olyan meccs, amit érdemes követni és akár fogadni is rá. Jojo Diaz William Zepeda elleni meccse, vagy éppen Frazer Clarke Kamil Sokolowski elleni bunyója is olyan meccsek a nehézsúlyban, amire még azoknak is érdemes odafigyelni, akik kevésbé rajonganak a bokszért. Nagyon komoly bunyók várhatóak, nagyszerű fogadási lehetőségekkel és esélyekkel.
(X) – Támogatott tartalom