palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

A legleleményesebb komposztkeret fotópályázat

Láttál már komposztkeretet? Mi már sokat, de nagyon kíváncsiak vagyunk a Tiédre is. Készítsd el saját keretedet, ládádat, amiben Te is szívesen komposztálnál! A komposztálót megvásárolhatod,  átalakíthatod és díszítheted a saját ízlésednek megfelelően, de persze még jobb, ha a keretet is Te magad készíted. A lényeg, hogy olyan komposztálásra alkalmas edénnyel pályázz, amit szívesen használnál nap, mint nap.                                             

A témához segítséget itt találsz: www.trendizold.hu

Küldd be nekünk a trendi komposztálódról készült képeidet erre a címre: trendizold@gmail.com

Beküldési határidő:    2012. április 25.

A beérkezett pályaművek között előszűrést végzünk, majd az arra érdemes alkotások készítőit meghívjuk Kecskemétre, a„Nagy újrahasznosítás” elnevezésű, eredményhirdetéssel egybekötött rendezvényünkre, ahol bemutathatják műveiket.

A beküldött képek közül kategóriánként a két legjobb kerül díjazásra. Az egyik alkotást a zsűri, a másikat a közönség választja ki. A zsűri a Szolidaritás Egyesület és a Humusz Szövetség szakértőiből, valamint  fiatalokból áll. A közönség 2012. február 01. és április  25. között szavazhat a facebook.com/trendizold oldalon. A legtöbb szavazatot kapott film készítői értékes ajándékot kapnak.

Eredményhirdetés és nyereményosztás: 2012. május 1-jén, a  „A Nagy újrahasznosítás”  rendezvényen lesz.

E-mail címünk:   trendizold@gmail.com

Nyeremények:   120 000 Ft-os ajándékcsomag környezettudatos termékekből

Közönség díj:  50 000 Ft-os ajándékcsomag környezettudatos termékekből  ( like-ok száma alapján:)

Pályázás feltételei:

  • Pályázni az alkotásról készült 2-4 db, jpg formátumú képpel lehet. A kép hosszanti oldala minimum 1024 pixel legyen!
  •  Pályázók köre: Észak – és Dél alföldi régióban élő (Jász- Nagykun Szolnok megye, Hajdú-Bihar megye, Szabolcs Szatmár-Bereg megye, Bács-Kiskun megye, Csongrád megye, Békés megye) 14-24 év közötti fiatalok.
  • A pályaműveken kérjük feltüntetni a pályázó/k nevét, életkorát és lakhelyét (város), valamint pályázatonként 1 személy levelezési címét, telefonszámát és/vagy e-mail címét.
  • A nyerteseket, e-mailben, és a megadott címen is értesítjük. A nyeremények kiosztása „A Nagy Újrahasznosítás” rendezvényen vagy amennyiben ott nem lehetséges, akkor postai úton történik.
  • Résztvevő a pályamű benyújtásával hozzájárul, hogy annak tartalmát a Szolidaritás Egyesület nyilvánosságra hozza.
  • A feltöltött képek tartalmáért a Szolidaritás Egyesület nem vállal felelősséget. A résztvevők a pályázati feltételek elfogadásával elismerik, hogy a fotón szereplő személyek hozzájárultak a mű internetes közléséhez.
  • A közerkölcsöt vagy bármely szervezet, vállalkozás érdekeit sértő képek nem vehetnek részt a pályázaton, azok külön értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • A pályázók hozzájárulnak ahhoz, hogy személyes adataikat a Szolidaritás Egyesület  a pályázattal kapcsolatosan kezelje és a programot támogató kezelő szervnek (NFÜ) ellenőrzés esetén bemutassa.
  • A nyerteseket, e-mailben, és a megadott elérhetőségen is értesítjük.
  • A határidő után beérkezett alkotások nem vesznek részt a versenyben.

Forrás: http://trendizold.hu