palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

A magyar trikolór tizenkét hónapja 2013 fotópályázat

A New York-i Hungarian TV karöltve az 56Lángja Alapítvánnyal nyílt fotópályázatot hirdet ,,A magyar trikolór tizenkét hónapja” címmel. A pályázat célja: egy 2013. évi falinaptár összeállítása. A díjkiosztásra Budapesten, 2012. őszén kerül sor. A pályázatra nemzeti színeinket legkülönbözőbb, legmeghökkentőbb összefüggésekben ábrázoló fotókat, műveket várunk. A fotókon a négy évszakban megjelenő nemzeti zászlónk témakörén túl, a trikolór egyéb előfordulási formái is szerepelhetnek. Egy nemzetközi sporteseményen arcra festett piros-fehér zöldtől, a pályázók látóterében megjelenő nemzeti színeink bármilyen formában fellelhető módozata alkalmas a nevezésre.

Beküldési határidő: 2012. május 10.

A határidő után érkező fotókat automatikusan a következő évi pályázat nevezőiként iktatjuk. A pályaműveket digitális formában a MagyarTrikolor@yahoo.com címre kérjük beküldeni, *.jpg formátumban, A/4-es nagyításra alkalmas felbontásban. A nem digitális alapú munkákat digitális másolat formában várjuk a zsűrizésre. A pályamunkákat rangos zsűri bírálja el, amelynek elnöke Zsigmond Vilmos, Oscar-díjas operatőr. Az első három helyezett értékes díjakban részesül.

Külön dijak várják a 18 év alatti diákpályázókat.

A pályaművekhez kérjük, csatolja az alkotó nevét, születési dátumát és elérhetőségi adatait, valamint a fotó készítéséhez használt fényképezőgép márkáját és típusát. A beküldött pályaművek tartalmi és szerzői jogi felelőssége a szerzőt terheli. A pályázat kiírója fenntartja magának a jogot, hogy a beérkező alkotásokat a kiadandó naptárban, valamint egyéb kiadványokban – a szerzői jogok tiszteletben tartásával (az alkotó nevének feltüntetésével) – térítés nélkül használhassa.

További információért keressék fel a www.MagyarTrikolor.com weboldalt.

Szilágyi Ákos (Hungarian TV of New York, 56Lángja Alapítvány)